Melissa Kremer 25 overleden

Melissa Kremer is dinsdag overleden aan de gevolgen van leukemie. Melissa werd bekend door haar Instagrampagina @mijnkwaadbloed. Begin vorig jaar hoorde Melissa dat ze opnieuw leukemie had en dat ze ongeneeslijk ziek was. Ze vertelde op social media openhartig over haar ziekte en schreef het boek ‘Mijn kwaadbloed’.

Bas Smit en Nicolette van Dam
Eind december was Melissa te gast bij Bas Smit en Nicolette van Dam. In hun tot winterparadijs omgetoverde achtertuin werd ze in het zonnetje gezet. Als grote verrassing traden Suzan & Freek voor haar op. In januari was ze op televisie te zien bij Jinek. De sterke, lieve Melissa wilde haar volgers tot het laatste moment inspireren en laten weten dat er altijd geluksmomenten zijn. Die noemde ze ‘lichtpuntjes’. Ze sloot haar Instagramstories vaak af met ‘Jullie zijn waardevol!’.

‘Ze is een ster’
Haar familie schrijft op haar Instagrampagina: “Ze is er niet meer, ze is een ster. Ze is een ster aan de hemel. Onze lieve, dappere Melissa zal voor altijd in onze gedachten zijn. Ze laat iets onbeschrijfelijk groots na, ontelbare lichtpuntjes voor jou en mij. Jullie zijn waardevol. Er is een online condoleanceregister voor Melissa geopend waar je herinneringen of woorden van troost kan achterlaten www.pc.nl/condoleanceregister

Rust zacht Melissa…