Miljuschka Witzenhausen brengt twee nieuwe magazines uit

Foto: Miljuschka Witzenhausen
Foto: Miljuschka Witzenhausen

Na het overweldigende succes van haar eerste magazine komt Miljuschka Witzenhausen, een van de grootste culinaire persoonlijkheden van Nederland, met nog meer magazines. Dit jaar zelfs nog twee: een zomer- én een wintereditie.

“Ik ben na alle positieve reacties overdonderd en ben er nog meer van overtuigd dat dit magazine er mág zijn”, aldus Miljuschka, bekend van haar kookprogramma’s op RTL en 24Kitchen, kookboeken, social media en succesvolle website Miljuschka.nl. “Dus natuurlijk komen er meer magazines. Ook deze edities beloven een waar feestje te worden. Ik kan niet wachten!”

Smaakvol culinair bewaarmagazine – zonder advertenties
Miljuschka Magazine is een culinair bewaarmagazine. Ook de volgende edities van het blad geven, naast talloze recepten en kooktips, een uitgebreid kijkje in het privéleven van Miljuschka. Het wordt wederom een mix van persoonlijke verhalen en ervaringen, heel veel culinaire inspiratie, prachtige fotografie én ruim 50 gloednieuwe recepten: van verrassend en feestelijk tot makkelijk en snel – en altijd superlekker!

Het magazine zal, net als de eerste editie, niet te vinden zijn in de winkel, maar alleen exclusief verkrijgbaar zijn via Miljuschka’s website. Ook opvallend is dat er geen advertenties in het blad staan.

Tijdelijk verkrijgbaar
Net als bij Miljuschka Magazine No.1 kan elke editie alléén vooraf gereserveerd worden. “Ik zet mijn stappen van het duurzaam uitgeven van periodieke magazines voort en produceer alleen de aantallen waar behoefte aan is. Zo voorkomen we samen onnodige papierverspilling”, aldus Miljuschka.

Miljuschka Magazine is vanaf nu t/m 10 mei 2021 exclusief te bestellen via shop.miljuschka.nl/magazine voor € 12,50 (incl. verzendkosten). Het magazine belandt rond half juli op de deurmat bij de lezers.

EpilepsieNL
Een deel van de opbrengst gaat naar EpilepsieNL; een fonds waar Miljuschka om persoonlijke redenen ambassadrice van is. Miljuschka Magazine zal niet verschijnen via de reguliere kanalen.

Kortom:

• Het magazine is 170 pagina’s dik

• Met meer dan 50 nieuwe recepten

• Boordevol culinaire tips en persoonlijke verhalen.

• Volledig advertentievrij

• Een deel van de opbrengst gaat naar EpilepsieNL

• Bestellen kan tot 10 mei a.s.

• Levering is rond half juli 2021

Bron: Miljuschka Witzenhausen