Monzilla Firefox, het alternatief voor Microsoft Internet Explorer.

Firefox is een gratis webbrowser ontwikkeld door de Monzilla Corporation. Deze browser is uiterst gebruiksvriendelijk en veilig. Na de standaard installatie kunt u de mogelijkheden van deze browser zelfs uitbreiden. Er is een grote hoeveelheid gratis programma’s (extenties) voorradig. Met Monzilla Firefox stelt u uw eigen browser samen tot een persoonlijk product. De geprezen browser is nu beter dan ooit. Surf over het web in vertrouwen. Firefox beschermt u tegen virussen, spyware en pop-ups. Geniet van de verbeteringen op het vlak van snelheid, gebruikersgemak en privacy.

Een betere webervaring
Firefox 1.5 heeft een intuïtieve interface en blokkeert virussen, spyware en pop-up advertenties. Het toont webpagina’s sneller dan ooit. En het is makkelijk om te installeren en uw favorieten te importeren. Volgepropt met mogelijkheden als browsen met tabbladen, Live Bookmarks en een geïntegreerde zoekbalk zullen uw ervaring op het web in de goede richting veranderen.

Makkelijk in gebruik, leuk om te leren
Firefox maakt het u makkelijk om op het web te raken. De intuïtieve interface zorgt ervoor dat u onmiddellijk kan beginnen surfen. De importeerwizard stelt u in staat om snel uw favorieten, instellen en wachtwoorden van andere browsers te importeren. De meer gevorderde gebruikers kunnen Firefox compleet aanpassen, van werkbalken en opties tot extensies en thema’s.

Automatische updates
De nieuwe Software Update-mogelijkheid maakt het makkelijk om altijd de laatste veiligheids- en andere updates voor Firefox te installeren. Firefox downloadt de kleine updates automatisch op de achtergrond en brengt u op de hoogte als deze geïnstalleerd kunnen worden.

Browsen met tabbladen
Het navigeren met tabbladen in Firefox staat u toe websites in aparte tabbladen van een enkel venster te openen, zodat u snel heen een weer kan schakelen. Misschien leest u een nieuwsbericht en wilt u een interessante link volgen zonder uw plaats in het originele bericht te verliezen. Door te navigeren met tabbladen kan u dit doen zonder uw scherm op te vullen met nieuwe, ongeorganiseerde vensters. Kijk hoe veel sneller het is om up-to-date te blijven van uw favoriete nieuws, zoekresultaten te doorzoeken en meerdere websites tegelijkertijd te tonen. Met het nieuwe drag-and-drop-herschikken kan u uw tabbladen plaatsen zoals u het wilt.

Verbeterde pop-upblocker
Firefox’s ingebouwde popupblocker is verbeterd om nog meer ongewenste pop-up en pop-under advertenties te blokkeren.

Geïntegreerd zoeken
Gebruik de kracht van de meest populaire zoekmachines van het net met de ingebouwde zoekbalk en voeg snel nieuwe zoekmachines toe.

Verstevigde veiligheid
Firefox houdt u veilig wanneer u over het web surft. Firefox sluit de deur voor spyware, wormen en virussen. De Firefox-gemeenschap van ontwikkelaars en veiligheidsexperts werken rond de klok om veiligheidsgaten in het oog te kunnen houden om zo updates uit te brengen om u beter te beschermen.

Geen privégegevens achterlaten
Bescherm uw privacy met de nieuwe mogelijkheid om uw privégegevens snel te verwijderen. Met één enkele klik kan u al uw persoonlijke gegevens verwijderen, inclusief uw browsergeschiedenis, cookies en ingevulde webformulieren en wachtwoorden.

Live Bookmarks
Lees altijd de laatste nieuwtjes van uw favoriete websites en blogs. De Live Bookmarks updaten zichzelf automatisch met de laatste inhoud van het web.

Firefox aanpassen
Selecteer nieuwe knoppen voor uw werkbalk, installeer extensies om nieuwe mogelijkheden toe te voegen of verander het uiterlijk van uw browser met thema’s – hoe Firefox er uit ziet, is volledig onder uw controle.

Firefox downloaden
Klik op de onderstaande link en download Firefox gratis.


Artikel links