Natuurfotografie door publiek in Museon Den Haag

Digitale Fotografie

(46 artikelen)

Op de zondag 9 januari 2011 organiseert het Museon in Den Haag voor de 3e maal een bijeenkomst waar natuurfotografie door het publiek centraal staat. Fotografieliefhebbers kunnen hun eigen natuurfoto’s aan het kritisch oordeel van een vakkundig panel onderwerpen. Natuurfotografen Jan Vermeer en Peter Muller bespreken, samen met Museon conservator en bioloog Arno van Berge Henegouwen, een keuze uit de ingezonden foto’s. Bovendien kiest het panel hier de beste foto uit.Foto: Aldabrareuzenschildpad / Thomas P. Peschak

Met de foto ‘Blad in ijsstructuur’ complimenteerden de experts Marielle Gonzalez als beste fotograaf tijdens de eerste bijeenkomst van de ‘Museon Wildlife Photo Community’. De zondagmiddag wordt afgesloten met een korte impressie van het werk van beide fotografen.
Het Museon organiseert deze activiteit bij de tentoonstelling ‘Wildlife Photographer of the Year’.

Museon Wildlife Photo Community: Doe mee!
Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen en de deelnamecriteria zijn eenvoudig. Het onderwerp dient natuur gerelateerd te zijn. Denk aan dieren (geen huisdieren), planten en landschappen. Ook bedreiging van de natuur kan onderwerp van fotografie zijn. Voor de bijeenkomst van 6 maart 2011 kan worden ingezonden tot en met 13 februari 2011. Kijk voor de voorwaarden op www.museon.nl.

Aanvang: 14.00 uur.

Toegang: euro 13,50, Leden van de Vereniging van Vrienden van Museon & Omniversum betalen euro 6,75. In dit bedrag is behalve toegang tot de tentoonstelling ‘Wildlife Photographer of the Year’ ook koffie of thee in de pauze inbegrepen.

Reserveren: 070-3381423 of info@museon.nl.

Geplaatst door Vijftigplusser
02 januari 2011 11:50
116 keer bekeken.