New Beauty 2007, Alles over plastische chirurgie en anti-aging tijdens

New Beauty 2007, Amsterdam Rai
New Beauty 2007, Amsterdam Rai

100 presentaties, demonstraties en make-overshows op 3 & 4 februari in de RAI

Vraagt u zich af of botox iets voor u is? Wilt u weten welke cosmetische ingreep het beste biju past? Hoe veilig is ooglaseren? Op al dit soort vragen krijgt u een betrouwbaar antwoordtijdens New Beauty 2007 op 3 & 4 februari in Amsterdam RAI. Hier kunt u een keur aanpresentaties over diverse cosmetische ingrepen bijwonen en de vele stands bezoeken vangerenommeerde klinieken (onder andere: Medisch Centrum Scheveningen, MediNova,Velthuis Kliniek, Contour Kliniek, Aesthetic Team, Nico Trap Oogcorrecties, CDC Kliniek voorTandheelkunde, Medea en vele anderen).

Om de kwaliteit en onafhankelijkheid te waarborgen wordt New Beauty georganiseerd insamenwerking met een adviesraad van medische specialisten en bestuursleden van de NederlandseVereniging van Plastische Chirurgie (NVPC), de Nederlandse Vereniging van Esthetische PlastischeChirurgie (NVEPC), de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), de ZelfstandigeKlinieken Nederland (ZKN) en de Algemene Nederlandse BrancheorganisatieSchoonheidsverzorging (ANBOS).

Gevarieerd educatief programma

Er is weer een gevarieerd programma samengesteld dat doorlopend plaastvindt in vier zalen.Gerenommeerde cosmetisch artsen, plastisch chirurgen, refractiechirurgen en andere specialisteninformeren de bezoekers over alle mogelijke behandelingen. Het aanbod varieert van facelifts,ooglidcorrecties, borstvergroting en liposculptuur tot cosmetische tandheelkunde, injectables enooglasermethoden. Ook schoonheidsbehandelingen als microdermabrassie en de nieuwsteontwikkelingen op anti-aging gebied komen aan bod.

Extra aandacht voor ooglaseren

In samenwerking met de onafhankelijke website Ooglasertrefpunt.nl wordt het thema “Ooglaseren”extra in de schijnwerpers gezet. Toonaangevende oogartsen en ooglaser-klinieken verschaffeninformatie over methoden als Lasik, Lasek en PRK. Bovendien zijn zij aanwezig om vragen tebeantwoorden en kunt u een gratis ogentest laten doen.

Oriënteer u alvast op NewBeauty.nl

Alle informatie over dit evenement is te vinden op www.newbeauty.nl/event, die dagelijksgeactualiseerd wordt, want de organisatie is nog volop bezig met de voorbereidingen. De websitewww.newbeauty.nl biedt het hele jaar actuele en objectieve informatie over alle mogelijkecosmetische ingrepen. Met vermeldingen en toelichtingen van ruim 430 specialisten en klinieken, 80behandelingen, 450 artikelen, 130 boeken en 190 links is Newbeauty.nl de meest completeinformatiebron op het gebied van cosmetische ingrepen en -behandelingen in de Benelux.

De toegangsprijs voor New Beauty 2007 bedraagt € 20,00 aan de kassa en € 17,50 navoorregistratie via de website. Het evenement kan worden bezocht van 10:00 tot 17:00 uur.