Ook zo geschrokken van het gezicht van Yolanthe

Heel Nederland valt over de verschijning van Yolanthe afgelopen week in RTL Late Night. Cosmetisch arts Robert Schoemacher zegt vandaag in het AD, ,,Ze heeft fillers laten inspuiten. Daar durf ik vergif op in te nemen” en voegt daar aantoe ,,Ik denk dat zelfs haar eigen moeder haar nog voorbij zal lopen. Wat een verschil zeg.”. Die laatste uitspraak is wel erg hard maar de publieke verontwaardiging is ook niet voor niets zo uitbundig.

Carlo en Irene nemen het afgelopen zondag nog voor haar op door over slechte belichting te beginnen. Er worden voorbeelden getoond maar het resulteert niet in een duidelijk punt aangezien de voorbeelden niet zo’n heftig verschil met de werkelijkheid opleveren. En de publieke opinie is dan al gezet.

De verontwaardiging komt waarschijnlijk vooral doordat Yolanthe een rolmodel voor natuurlijke schoonheid is. Waarom zou je aan zo’n mooi gezicht willen sleutelen? Al zou het om alleen maar fillers gaan, het kan toch alleen maar minder mooi uitpakken? Hopelijk zit ze snel weer bij Humberto met haar natuurlijke verschijning aan tafel.

Lees hieronder hoe Nederland via twitter heeft gereageerd en laat ook weten wat jij van Yolanthe vindt.