Op bezoek bij Ben Ria Wij zijn verslaafd aan 50plusser.nl

Ben en Ria zijn vanaf het eerste begin lid van 50plusser.nl. Deze maand zijn ze zelfs op de kop af 3 jaar ingeschreven als Redone (Ria) en Benneke (Ben). Het weblog van Ria (Redsblog) is deze maand ‘weblog van de maand’. Wij waren op bezoek om het probleem wat veel leden met een KPN Experia box hebben te onderzoeken. Wat ons betreft de ideale gelegenheid voor een goed gesprek op camera.

Het probleem is snel opgelost door de firewall van de box uit te schakelen. En na een heerlijke lunch kletsen we nog wat bij over alles wat ze op en door de website beleven. Ze hebben veel vrienden via de website gemaakt door veelvuldig contact via weblogs, de telefoon, uitstapjes en leden die op bezoek komen.

Ze geven zelfs schaamteloos toe, verslaafd aan 50plusser.nl te zijn. Een mooi compliment voor ons als bouwers van de website.

Het enige wat jammere is het tegenlicht tijdens de opname van het onderstaande interview. Hierdoor is een gedeelte van het filmpje erg donker. Maar het mag de pret niet drukken.

Ben en Ria, op naar de volgende 3 jaar!

Video vergroten