Oproep Den Haag zingt voor vrede wie doet er mee

Het Residentiie Bachkoor roept mensen op om mee te zingen voor de vrede. Samen zingen verenigt mensen, en dat is extra waardevol in een tijd dat de oorlog zo dichtbij komt. Het zingen vindt plaats op zaterdagmiddag 11 juni om 13.30 uur op het Spuiplein (direct voor Amare).

Wil je ook meezingen? Voel je vrij, meng je tussen de zangers en zing in canon het Dona nobis pacem (Geef ons vrede). De muziek en de tekst staan op de achterkant van de flyer die ter plekke uitgedeeld zal worden. Jos Vermunt zal vanaf het balkon van Amare het samenzang leiden.

Kracht en betekenis
Met een oorlog zo dichtbij, wint ook de verbindende kracht van samen zingen aan kracht en betekenis. Zeker in Den Haag, de stad van vrede en recht. In onze stad verblijven veel Oekraïners en mensen uit andere conflictgebieden. Onze vredeswens gaat juist naar hen uit.

Met de actie ‘Den Haag zingt voor vrede!’ willen we ook laten zien hoeveel voldoening samen zingen geeft. Den Haag heeft ongelooflijk veel en verschillende koren, van shantykoor tot popkoor tot klassiek koor. Ze maken graag kennis met u. Er is altijd een Haags koor dat bij u past. Op de website van Cultuurschakel kunt u alle Haagse Koren vinden.

Ook het Residentie Bachkoor is op zoek naar nieuwe leden. Ben je niet ouder dan 45 jaar, heb je aantoonbaar zangervaring en kun je noten lezen, meld je dan aan voor een auditie bij Marijn zwart: mater@residentiebachkoor.nl


Artikel links