Pia Douwes treedt een avond op in Bangkok

Pia Douwestelt veel fans onder Aziaten. Zj vliegen de halve wereld over om een optreden van haar bij te wonen. Op maandag 13 augustus geeft Pia Douwes een eenmalig concert in de Thaise hoofdstad Bangkok.

Een enorme eer

Pia Douwes vindt de uitnodiging een enorme eer. ‘Ik heb in mijn carrière al op een aantal hele bijzondere plaatsen mogen optreden, maar ik had nooit verwacht dat ik ooit Bangkok aan deze lijst zou mogen toevoegen. Na mijn concerten ontmoet ik fans die soms de halve wereld zijn overgevlogen en ik verheug me er nu enorm op nu iets terug te kunnen doen en voor het eerst in Azië op te treden.’

After all this time
Tijdens het bijzondere concert in Bangkok wordt Pia Douwes begeleidt door het VieMus Orchestra, het VieTrio en The Sound of Siam onder leiding van Bernd van den Bos. Het programma bestaat uit nummers van de eind vorig jaar verschenen solo CD van Pia Douwes After All This Time en laat zij ook een aantal minder bekende muzikale kanten van zichzelf aan bod komen.

Tijdens het concert wordt Pia Douwes begeleidt door gerenommeerde Thaise muzikanten en de opbrengst van het concert komt ten goede aan diverse Thaise goede doelen.