Pixlr – Les 9 Onderbelichting verhelpen

Internet & computers > Internet & computers

(382 artikelen)

Bewerk foto’s via het gratis fotobwerkingsprogramma Pixlr. Dit programma hoeft u niet te downloaden want het werkt in de vorm van een website. U kunt dus overal ter wereld met uw favoriete programma werken zonder dat u uw eigen computer met software bij de hand hoeft te hebben. Een computer van een kennis of internetcafé (vakantie) met internetverbinding is voldoende!

Als het onderwerp van uw foto helemaal of gedeeldtelijk onderbelicht is kan dat het verschil tussen een prachtige of matige foto betekenen. Vanaf nu past u de belichting van uw foto achteraf aan. Dit kan met een handig schuifje zodat u heel precies te werk kunt gaan.

Les 9 cursus Pixlr fotobewerking onderbelichting opheffen

Belichting is een belangrijk onderdeel van fotograferen. Jammergenoeg zijn er altijd foto’s die niet helemaal zijn gelukt. Naberwerking in Pixlr biedt dan uitkomst! 

Les 9 Pixlr fotobewerking onderbelichting verhelpen

1. Open een foto 
Open een foto op uw werkblad.

Les 9 cursus Pixlr fotobewerking onderbelichting opheffen


Bekijk de volledige les op de Pixlr cursuspagina
_
Ga naar de cursus pagina om deze les volledig met video uitleg te bekijken. De Pixlr cursus bestaat uit meerdere lessen, deze lessen staan aan de rechterkant op de cursus pagina. Bekijk ook het cursus overzicht voor alle andere cursussen.

Artikel links