Poes Libby na vermissing van 15 jaar gevonden

De poes op de foto is Libby. Haar eigenaren zijn het beestje 15 jaar geleden kwijtgeraakt en konden haar ondanks veel zoekpogingen en het feit dat ze gechipt is, niet vinden. Tot er zondag een wonder gebeurde! Dat meldt het Dierenbeschermingscentrum Amersfoort op hun Facebookpagina. Het dier werd afgelopen zondag na een vermissing van maar liefst 15 jaar op een bedrijventerrein gevonden. En door haar chip kon men haar superblije en opgeluchte eigenaren bereiken.

Dit is Libby! Libby haar eigenaren zijn haar 15 jaar geleden kwijt geraakt en hebben haar ondanks heel veel zoekpogingen…

Posted by Dierenbeschermingscentrum Amersfoort onĀ Monday, 30 November 2020

Nieuw, rustig huisje voor Libby
Het Dierenbeschermingscentrum Amersfoort meldt overigens ook op Facebook dat ze in goed overleg met de eigenaren een nieuw, rustig huisje voor poes Libby zoeken: “Het gezin heeft naast Libby nog vier, voor Libby onbekende, andere katten en een hond in huis. Ze vroegen zich daarom terecht af of Libby nog wel gelukkig zou worden als oude dame in een heel erg druk huishouden. Omdat wij dezelfde twijfels hadden, hebben we na goed overleg met haar eigenaren besloten dat het voor Libby beter zou zijn als wij een nieuw, rustig huisje voor haar zoeken. Een moeilijke keuze want het liefst zouden ze Libby natuurlijk weer in huis nemen, maar met het oog op Libby haar geluk toch hiervoor gekozen.”

Scroll to Top