Postzegelshow Postex

Postzegelshow Postex
Postzegelshow Postex

De Nederlandsche Vereeniging van Postzegelverzamelaars organiseert i.s.m. de Gezamenlijke Stuurgroep Evenementen (GSE), een samenwerkingsverband van de Nederlandse Bond van Filatelistenverenigingen (NBFV), de Nederlandsche Vereeniging van Postzegelhandelaren (NVPH) en TPGPost dit jaar voor de achtste maal de nationale

Een groots filatelistisch evenement voor de verzamelaar en het hele gezin. Met een actief kijk-doe-programma met onder andere:  Jeugdfilatelie, NVPH-handelarenstands, TPGPost verkoop, Dag van de Postzegel, promotiestands van gespecialiseerde filatelisten verenigingen, promotietentoonstelling, wedstrijdtentoonstelling, gratis vervoer in Apeldoorn, creatief met postzegels, ruime aandacht voor niet-filatelisten, computers, filatelistische software, internet, postzegelberg voor jeugd, gratis taxaties van verzamelingen en losse postzegels en nog veel meer. 

De Postzegelshow Postex wordt zoals altijd gehouden in de grote zaal van de Americahal te Apeldoorn, Laan van Erica 50. De goed verlichte tentoonstellingszaal heeft een vloeroppervlakte van 4200 vierkante meter. Op vrijdag 20 oktober en zaterdag 21 oktober is Postex geopend van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag 22 oktober van 10.00 tot 16.00 uur. Toegangsprijs bedraagt € 5,00 per persoon, de jeugd t/m 17 jaar heeft gratis toegang. Ook het parkeren is gratis. Waar is dat nog het geval? Een passe partout (€ 10,00) geeft recht op onbeperkte toegang gedurende drie dagen.

Postex is goed met de auto bereikbaar en de kans op files is klein, waar u ook vandaan komt. Neem de A50 afrit 24 Apeldoorn-Teuge, vervolgens rijdt u richting centrum, dan eerste stoplichten linksaf, dit is de Laan van Erica. Na ongeveer 100 meter aan uw rechterhand vindt u de Americahal. U kunt ook met de trein naar Apeldoorn komen, vanaf het station Apeldoorn organiseren wij gratis busvervoer naar de Americahal. De pendelbus rijdt elk heel en elk half uur vanaf het station, te beginnen om 10.00 uur, naar de Americahal en elk kwartier voor en kwartier na het hele uur vanaf de Americahal naar het station, de laatste bus gaat om 16.30 uur op vrijdag en zaterdag en om 15.30 uur op zondag. Op de bus zal staan POSTEX en reizigers kunnen op de elektronische borden zien vanwaar de bus op het busstation vertrekt.

Bron: NVPV.nl

Artikel links