Poweryoga-vakantie

Magazine  »  Gezondheid (985 artikelen)  »  Yoga (11 artikelen)

In het westen is Power-yoga uitgegroeid tot één van de meer hippe stijlen van yoga en dat heeft diverse redenen. Deze vorm van yoga wordt beoefend door veel beroemdheden en wordt in het algemeen gezien als een manier om een mooi, gespierd lichaam te krijgen en ja, inderdaad… binnen een paar sessies is je buik platter, zijn je billen strakker en zijn je armen evenwichter. Veel mensen vinden daarnaast de acrobatische houdingen gewoon mooi en indrukwekkend om te zien.

Maar Power-yoga is vooral een opmerkelijke manier om rustig te worden; het vormt een oase van rust in een hectische wereld. Als een spons zuigen we alles in het leven op en vervolgens houden we spanningen, angsten en emoties vast in ons lichaam. Met yoga reik je naar de ‘opslagplaatsen’ en verborgen plekken in je lijf en geest, waardoor je al dat belemmerende, ongewenste spul blootlegt. Door de uitdagingen op de mat bereik je je grenzen en trek je uit jezelf wat moet ontsnappen of genezen.

Het is een geweldige manier om het lichaam van opgekropte spanningen te bevrijden en de geest van stress te verlossen!

Je zult ontdekken hoe sterk je eigenlijk bent, fysiek en mentaal!

Overige activiteiten
‘s Middags kun je genieten van de omgeving en van alle faciliteiten in en rond de villa’s: van een mooie wandeling of een massage door een erkend masseur, luieren op het terras, lezen in de boomgaard, tennissen, zwemmen en lekker van het uitzicht genieten in de jacuzzi. In overleg met de groep zijn er talloze excursies en activiteiten mogelijk, die reisbegeleider Astrid graag organiseert.

Eigen inbreng
Tijdens deze reis kom je tot rust, door de geweldige omgeving en onze deskundige begeleiding. Maud van Londen en Astrid de Bondt streven ernaar je tot jezelf te laten komen in brede zin van het woord en zijn ervan overtuigd dat dat alleen maar kan door je invloed te laten hebben op wat we doen. Natuurlijk zijn de yogalessen een vast punt in de planning, maar verder bepaalt jij mede wat er op het programma staat.

Je bepaalt ook mede wat er gekookt wordt. We hebben de afspraak met een Belgische chef-kok, die al jaren in Spanje woont en werkt: hij stelt aan het begin van de week in overleg met de groep (hij doet een voorstel, maar staat open voor suggesties) een menu vast.

Reisdata
De yoga reizen vinden plaats van:
13 tot en met 18 november 2007
?? t/m ?? februari 2008, precieze data volgen
?? t/m ?? mei 2008, precieze data volgen

Kosten
Deze vakantie kost: € 899,= per persoon.

– Hierbij is inbegrepen:
– vluchten naar Malaga incl. luchthavenbelastingen
– vervoer in Spanje
– verblijf op indeling in tweepersoonskamer met eigen badkamer in Villa Bandoleros of Villa Las Reinas (toeslag voor alleengebruik: € 150.-)
– vrij gebruik van alle faciliteiten bij de villa’s (zie elders op de site)
– 3 maaltijden per dag
– onbeperkt koffie, thee en bronwater
– 5 poweryoga-sessies door Maud van Londen
– e.vt. wandeltochten onder leiding van Astrid de Bondt diverse tochten mogelijk, van licht tot zwaar, van drie tot zes uur lopen, hoog in de bergen of op zeeniveau, als een grote groep meegaat kunnen we onderweg picknick regelen, etcetera
– e.v.t. trips met kleine bijbetaling mogelijk
bijv. middag en avond naar Granada, met bezoek aan het Alhambra voor € 50.-
middag strand in Torre del Mar middag
jetsetten in Marbella Malaga, met Picasso-museum en oude haven etc.

Meer informatie / Reserveren
Voor meer informatie, of opgeven voor deze reis kunt u bellen naar Astrid de Bondt 06-2922.1622 of mailen naar yogareizen@villabandoleros.nl

Artikel links