Rouwende moeder krijgt emotionele verrassing via de radio

De Australische Michelle verloor haar 19-jarige zoon Blaine eind vorig jaar bij een arbeidsongeluk. De rouwende moeder heeft tijd nodig om het grote verlies te verwerken maar moet wegens geldgebrek weer aan het werk. Plotseling komt er hulp uit onverwachte hoek. In de auto krijgt ze een emotioneel bericht via de radio. Bekijk hieronder het ontroerende filmpje.


Nachtmerrie
Op 1 december vorig jaar kreeg moeder Michelle het verschrikkelijke nieuws dat haar zoon Blaine was verongelukt tijdens het werk. Een nachtmerrie voor elke ouder. Blaine was een knappe, vriendelijke en zachtaardige jongen en een familieman die zijn vriendin Victoria aanbad. De levensgenieter hield heel veel van zijn moeder en hielp haar met klussen in en om het huis.

Radiozender
Michelle was kapot van verdriet en omdat ze binnenkort weer aan het werk zou moeten, benaderde dochter Crystal de radiozender ‘Kiis1065’. Tijdens een uitzending mocht ze haar verhaal doen.

Verrassing van haar leven


Crystal vertelt live in het radioprogramma over het grote verlies en dat haar verdrietige moeder Michelle geen tijd genoeg krijgt om te rouwen. Ze moet wegens geldgebrek weer aan het werk. Michelle wordt in de auto gefilmd als ze de verrassing van haar leven krijgt. De dj vertelt dat de radiozender heeft geregeld dat haar hypotheek een half jaar lang wordt betaald. Voorlopig heeft ze genoeg tijd om haar grote verlies een plek te geven. De ontroerende video gaat inmiddels viraal.