Samen erop uit maar wel comfortabel

Een dagje winkelen, een weekendje weg, even uitwaaien aan het strand, een dagje naar het museum; er is altijd wel wat te doen. En wat is er leuker dan zulke uitjes samen met vrienden te ondernemen?

advertorial  

De voordelen van de B-Max
De Ford B-MAX gaat verder. Nooit meer een beslagen voorruit door onze unieke elektrische voorruitverwarming.
Bekijk alle voordelen.

Net even anders
Nog geen idee waar u naartoe wilt? Wat denkt u van een van de vele kerstmarkten in Duitsland? U bent er zo en er is bijna geen betere manier om alvast in de feeststemming te komen. Houdt u wel van markten en braderieën, maar wilt u het net even anders? Denk dan eens aan Lille, in het noorden van Frankrijk. Op slechts drie uur rijden van Utrecht vindt u hier mooie kerstmarkten, maar ook buiten de decembermaand heeft deze stad veel te bieden. Prachtige oude gebouwen, mooie stadspleinen, mooie musea, gezellige slenterstraatjes en natuurlijk veel prima restaurants die tafelen met vrienden tot kunst hebben verheven.

U bent er zo!
Wanneer u liever lekker actief in de weer bent, is een weekendje wadden vast iets voor u. Het bijzondere van de Waddeneilanden is dat u er met de auto (en de veerboot) zo bent, terwijl u zich eenmaal op het eiland toch in een compleet andere wereld waant. Uitwaaien aan de brede stranden, een dagje fietsen door de duinen en lekker dwalen door de bossen. Genieten van de stilte en daarna met een goed glas wijn samen rond de open haard: tijd voor gezelligheid en goede gesprekken. De ongerepte natuur, de stilte en de gastvrijheid van de eilanders zorgen ervoor dat u er even helemaal uit bent.

Lees meer over dit onderwerp

Herkent u dit?


Heerlijk, erop uit! Maar dan moet het wel comfortabel zijn, en zonder ergernissen. Dus zonder gemopper van passagiers die zich in bochten moeten wringen om in en uit de auto te stappen. Zonder opmerkingen over de beenruimte die toch best krap is. En liever ook geen teleurgestelde blikken als na een dagje winkelen blijkt dat de kofferruimte te klein is. Bovendien zou het ook wel fijn zijn als u de passagiers op de achterbank niet hoeft te vragen om te bukken omdat u anders niets ziet.

Het comfort van de nieuwste generatie
Gelukkig lost de nieuwe generatie auto’s al deze ergernissen voor u op. Want ja, ze zijn er, die auto’s met een extra brede instap waardoor alle passagiers even gemakkelijk in- en uitstappen. Ook beschikken sommige modellen al over een achteruitrijdcamera, waardoor de achterbank niet meer weg hoeft te duiken voor uw zicht. En de parkeersensor, ach, wat een geweldige uitvinding is dat! Ook prettig is dat een aantal autofabrikanten echt werk maakt van het dempen van motorgeluiden en windruis, waardoor u zichzelf zonder stemverheffing verstaanbaar kunt maken. Met deze nieuwe generatie auto’s is een gezellig uitje met vrienden ook echt een gezellig uitje met vrienden: comfortabel, gemakkelijk en zonder ergernissen. U hoeft alleen nog maar te bedenken waar u naartoe wilt en wie u meevraagt.