Samsung opent live Wi-Fi foto-expositie in Beurs van Berlage vandaag g

Vanaf vandaag laat Samsung de uitgebreide mogelijkheden om foto’s direct te delen zien tijdens de live Wi-Fi foto-expositie in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Vijf internationale fotografen exposeren in real-time de foto’s die zij net daarvoor met een SMART NX-camera, met ingebouwde Wi-Fi technologie, hebben gemaakt en hebben geüpload naar de expositieruimte. De tentoonstelling is daardoor een van de meest verrassende foto-exposities ooit. De Wi-Fi foto-expositie is nog tot en met zondag 9 december van 10:00 tot 18:00 uur te bezoeken. Entree is gratis.

Met SMART camera’s direct foto’s online plaatsen
De SMART NX-camera’s, NX20, NX210 en NX1000, maken het ook voor amateurfotografen – die geen expositieruimte hebben – mogelijk om alle belevenissen met een professionele camera vast te leggen en direct te delen. Zonder gedoe met kabeltjes, want de systeemcamera’s zijn voorzien van ingebouwde Wi-Fi technologie. Daardoor deel je al je bijzondere foto- en videomomenten à la minute via bijvoorbeeld Facebook of per e-mail met het thuisfront. Waar ter wereld je ook bent.

 

Onderzoek: 7 op de 10 Nederlanders deelt foto’s online
Het vastleggen en delen van bijzondere belevenissen op social media zoals Facebook en Twitter is populairder dan ooit. Onderzoeksbureau Ipsos Synovate achterhaalde in opdracht van Samsung dat 7 op de 10 Nederlanders wel eens online foto’s delen met vrienden en familie. Facebook is daarbij het meest populaire medium (41%), gevolgd door email (22%) en Whatsapp (11%). Vooral vakantiebelevenissen worden massaal gedeeld: 71% van de mannen en 66% van de vrouwen laten anderen meegenieten.