Schone kunsten

50 plus - Corine Hartman - Schone kunsten
50 plus – Corine Hartman – Schone kunsten

Schone kunsten is de geraffineerde en indringende literaire misdaadroman van Corine Hartman, die een diepe indruk zal makne op alle liefhebbers van Elizabeth George, Henning Mankell en Saskia Noort!

Inspecteur Nelleke de Winter heeft een veeleisende baan bij de politie in Lichtenvoorde, in de Achterhoek. En naast de zware verantwoordelijkheid die op haar rust als hoofd van een onderzoeksteam naar een met raadselen omgeven moordzaak, heeft ze ook nog eens thuis de handen vol, waar haar partner Jaap en diens drie dochters veel van haar aandacht en energie vragen.
Het prachtige dorp Lichtenvoorde wordt op een mooie zondagmorgen in juni ruw wakker geschud als er een jonge vrouw dood wordt aangetroffen in de plaatselijke kunstgalerie.
De bewijzen ontbreken vooralsnog, maar dat Lucienne Vos, een laatstejaars kunstacademiestudente, is vermoord, staat voor Nelleke als een paal boven water.
Het onderzoek leidt De Winter en haar team verder naar een agressieve ex-vriend, een medestudent die hoopt op spoedige doorbraak in de kunstwereld en een gefrustreerde leraar, op wie het slachtoffer verliefd was. Maar ook naar de spoken uit haar eigen verleden, die zij – naast deze gecompliceerde zaak — met alles wat zij in zich heeft het hoofd zal moeten bieden…

Auteursinformatie:
Corine Hartman (42) schrijft zo lang ze zich kan herinneren en heeft daar in eerste instantie een commerciële invulling aan gegeven in het bedrijfsleven. In 1994 is ze gestart met een eigen reclamebureau; als tekstschrijver en vormgever heeft ze onder meer brochures en websites gemaakt voor diverse opdrachtgevers. In 2000 is ze de opleiding aan de Schrijversvakschool in Amsterdam gaan volgen. Eind 2004 studeerde ze af, met als specialisatie de studierichting scenarioschrijven.

Titel: Schone kunsten
Auteur: Corine Hartman
Website auteur: www.corinehartman.nl
Uitgever: Karakter
Website uitgever: www.karakteruitgevers.nl
Verschijningsdatum 02 maart 2007
Genre misdaadroman
ISBN: 978 90 6112
Bindwijze: paperback met flappen
Verkoopprijs: € 18.95
Aantal pagina’s: 384 blz.


Artikel links