Speel het browserspel Koyotl

Koyotl is een gratis browserspel waarin jij het opneemt tegen de schurk die zich de macht van de vijf elementen wil toe eigenen. Jij bent de uitverkoren stammenkrijger die in dit fantasie avontuur de gene bent die de wereld moet redden. Je wordt hiervoor ondergedompelt in een groot fantasie avontuur en een fantastische 3D wereld die je zal betoveren. Er wacht een enorm grote wereld vol met wilde gevechten op je.

kyotl

Het gratis browserspel Koyotl is zonder download en gratis in een web browser te spelen. Je kunt het zo op elk moment en overal via het internet spelen. Wanneer je wilt. Koyotl is een van de browsergames die je gratis in je browser kunt spelen.
Registreren is simpel en zonder kosten. Daarnaast kun je na een login direct met het avontuur beginnen. Het rollenspel is een complex browserspel waarbij je een eigen karakter kunt instellen. Er staan enorm veel mogelijkheden tot je beschikking om je eigen speel karakter uniek te maken.
Koyotl hoort tot het genre van 3D browsergames en is een rollenspel. Dankzij de 3D technologie die dit browserspel gebruikt kun je echt de rol van je karakter inleven. Het browserspel wordt door Upjers aangeboden en is online gratis te spelen. Koyotl bezit een fantastische fantasie wereld die met meer dan 400 verschillende gebieden tot een enorme online wereld behoren.

Bij het 3D rollenspel Koyotl stap je in de schoenen van een echten stammenkrijger. Je duikt in een fantasie wereld, die je met 3D, actie en avontuur zal betoveren. Voordat je daadwerkelijk in de wereld van Koyotl rond kunt stappen moet je een karakter maken. Je hebt de volgende volken tot je beschikking.