Thuiszorg helpt senioren de ideale kerstreis te vinden

Thuiszorg helpt senioren de ideale kerstreis te vinden
Thuiszorg helpt senioren de ideale kerstreis te vinden

De VakantieWijzers van Aveant, Goed Geregeld Breda en ZorgSaam helpen senioren nu ook bij het kiezen van kerst- en nieuwjaarsreizen. De gegevens van meer dan 50 reizen zijn naast elkaar gezet, zodat snel duidelijk is welke reis het beste bij de wensen aansluit. Geselecteerd kan worden op criteria die voor senioren van belang zijn, zoals reisintensiteit. De VakantieWijzers zijn te vinden via de websites van de service-organisaties of www.vakantiewijzers.nl.

Alle reizen zijn geheel verzorgd en hebben Nederlandstalige reisbegeleiding. Er zijn verre reizen, naar bijvoorbeeld New York of Beijing, maar ook kerstreizen naar Drenthe of Groningen. Ook mensen met extra wensen, zoals het meenemen van een rollator of verpleegkundige begeleiding, vinden voldoende mogelijkheden.

De VakantieWijzers werden in april geintroduceerd. Ook mensen die geen lid zijn van de thuiszorgorganisatie kunnen gebruik maken van de handige zoekmachine op het internet. Zowel de senioren zelf, als hun kinderen blijken de VakantieWijzers een handig hulpmiddel te vinden.

De thuiszorgorganisaties organiseren de reizen niet zelf. Dat laten zij over aan erkende reisorganisaties. Wel wordt de kwaliteit van de reizen goed in de gaten gehouden. Reizen waarover de vakantiegangers niet tevreden zijn, worden verwijderd.Artikel links