TuinenTV filmpjes met tuintips en hoe optimaal van uw tuin te genieten

Tuinen.nl lanceert eigen TV-programma op het web
Korte filmpjes op internet. Het wordt steeds populairder. De consument stelt haar vragen niet meer aan de specialist, maar aan haar medegebruikers op internet. Internetuitgeverij tuinen.nl lanceert vandaag haar nieuwe Web TV-programma ‘Buiten genieten’. Tuinen.nl blijft vernieuwen in de branche en biedt als eerste een webprogramma aan. Het programma bestaat uit korte praktische filmpjes over tuin- en buitenleven in een ontspannen sfeer.

Vernieuwend in de branche
Tuinen.nl was in 1998 al innoverend bezig toen ze als eerste digitale informatie over tuinieren uitbracht. En nu dus een eigen Web TV programma onder de titel ‘Buiten genieten’. Vanaf een mooie buitenlocatie in De Tuinen van Appeltern presenteren Adriaan Koppens en Patricia Tang wekelijks een programma van tien minuten. Het programma staat vol met tuintips en inspiratiemomenten.

Reitha Sheombar: ‘Het wordt niet alleen praten, maar vooral praktische tuintips in een gezellig jasje.
Informatie hebben we immers al genoeg om ons heen, we willen beleven en genieten. Daar draait het om in ons Web TV-programma.’ Van BBQ-gezelligheid tot de moestuin. Alle facetten van tuin- en buitenleven komen aan bod. Vanaf vandaag is de eerste aflevering van ‘Buiten genieten’ te vinden op www.tuinen.nl.