Vakantiehuisjes in de mooiste natuurgebieden

De12Landschappen lanceert een nieuwe website: inhetlandschap.nl. Vanaf nu zijn alle vakantiewoningen, maar ook wandel- en fietsroutes en de bezoekerscentra van de twaalf provinciale Landschappen op één website te vinden.

De nieuwe website biedt bezoekers een totaaloverzicht van overnachten en recreëren bij de provinciale Landschappen. Het aantal vakantiewoningen zal de komende tijd nog toenemen. De huisjes, variërend van max. 2 tot max. 13 personen zijn authentiek en van alle gemakken voorzien. Ze bieden rust en ruimte en vormen de ideale uitvalbasis voor een paar dagen genieten in de natuur.

De twaalf provinciale Landschappen bezitten en beheren gezamenlijk zo’n 108.000 hectare natuur en worden gesteund door ruim 305.000 huishoudens. Ieder met een eigen karakter, maar allemaal met hetzelfde doel: het beschermen van natuur, landschap en cultureel erfgoed. De vele wandel- en fietsroutes, bezoekerscentra en excursies maken het eenvoudig om van deze natuurgebieden te genieten.

De12Landschappen is het samenwerkingsverband van de 12 provincialeLandschappen:
Het Groninger Landschap,It Fryske Gea, Het Drentse Landschap, Landschap Overijssel, Geldersch Landschap en Kasteelen, Het Flevo-landschap, Het Utrechts Landschap, Landschap Noord-Holland, Het Zuid-Hollands Landschap,Het Zeeuwse Landschap,Het Brabants LandschapenHet Limburgs Landschap