Veluws Zandsculpturenfestijn 75 jaar vrijheid blijft open tot november

Het Veluws Zandsculpturenfestijn mocht de laatste maanden veel minder bezoekers ontvangen wegens de stenge coronamaatregelen. Ze blijven daarom open tot november/december.

Het Veluws Zandsculpturenfestijn kan een maximaal aantal bezoekers per uur binnen laten. Ze zullen geopend zijn van maandag t/m zaterdag van 10.00 – 17.30 uur.

Maar LET OP, u kunt ons alleen bezoeken met vooraf bestelde tickets online. Zo kunnen ze het maximaal aantal bezoekers reguleren.

Mochten ze door eventueel nieuwe maatregelen toch moeten sluiten, dan zullen ze voor de al gekochte tickets voor een goede oplossing zorgen. Houdt daarvoor dan, mocht dat zover komen de site in de gaten.

P.S. Nu ze weten dat we langer open mogen blijven, gaan we aan de slag met een vernieuwing van de expositie. Houdt hiervoor Facebook en onze site in de gaten

Nominatie Leukste Uitje van Gelderland!

Het Veluws Zandsculpturenfestijn staat genomineerd voor het “Leukste Uitje van Gelderland” georganiseerd door de ANWB. Vanaf nu kunt u stemmen via deze link. Stemt u ook op ons?

De afgelopen 2 jaar mochten we de 2e prijs behalen. Wat zal het leuk zijn als we door uw stem GOUD mogen halen. We hopen op uw stem.


Artikel links