Vloed Wandeling een historische wandeling door Noordwijk aan Zee

Heeft u dat ook? Een meeslepend boek gelezen en dan graag nog even in de sfeer en waan van het boek blijven? Dat kan nu letterlijk in Noordwijk.


Met haar roman ‘Vloed’ heeft Susan Smit de badplaats Noordwijk op beeldende wijze een plaats in de Nederlandse literatuur geschonken. Om de beschreven plekken nog meer tot leven te laten komen, hebben het Genootschap “Oud Noordwijk”, Stichting Kunstklank en Noordwijk Marketing een historische ‘Vloed Wandeling’ door Noordwijk aan Zee samengesteld.

susan smit vloed noordwijk

De wandeling duurt ongeveer 30 minuten en is een uitstekend idee voor een zomeruitje. Natuurlijk kunt u het hele jaar door in de voetsporen van Adriana treden en de inspirerende plaatsen die een belangrijke rol speelden in haar leven bekijken. De ‘Vloed Wandeling’ start bij Museum Noordwijk (Jan Kroonsplein 4) en neemt u o.a. mee naar de karakeristieke twee-onder-één-kapvissershuisjes, het Gat van Palace (voorheen Badhotel Konijnenburg), de haringrokerij en nog vele andere prachtige locaties die in het boek besproken worden. Meer informatie kunt u vinden op:
www.noordwijk.nl en www.kunstklank.nl