Vrouwen nemen het over in ochtendshow van Omroep Brabant

Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant

Tijdens internationale vrouwendag 2021 wordt de ochtendshow Wakker! van Omroep Brabant radio gemaakt door alleen maar vrouwen. Maandag 8 maart is de microfoon voor Daisy Schalkens, Christel de Laat en Nathalie van Suijlekom.

Normaal hoor je ‘s ochtends tussen 6.00 en 10.00 uur Koen Wijn. Hij staat met liefde zijn plek voor een dag af aan Daisy, met wie hij altijd Wakker! maakt. Daisy: “We maken er een gezellige ochtend girl-power van. Ik krijg gezelschap van (cabaretiere) Christel de Laat, die je normaal op zaterdag hoort in Graat & De Laat. En nieuwslezer Niek mag een ochtendje uitslapen en wordt vervangen door Nathalie.”

Het belooft een feestje te worden voor zowel de mannelijke als de vrouwelijke luisteraar. Christel vult Daisy aan: “We maken er bewust geen feministische show van. Het is gewoon op en top Brabantse gezelligheid met toffe gasten en leuke verrassingen.”

Luister op internationale vrouwendag naar Wakker! op maandag 8 maart tussen 06.00-10.00 uur op de radiozender van Omroep Brabant. Je kunt via de website omroepbrabant.nl/radio luisteren, maar ook via de ether. West-Brabant FM 91.0, Midden-Brabant FM 91.9, Noordoost-Brabant FM 95.8 en Zuidoost-Brabant FM 87.6.

Bron: Omroep Brabant