Wedstrijd Heel Holland Bakt voor thuisbakkend Nederland

Vind je zelf een taart bakken ook zo leuk? Doe dan mee met de Koninklijke Tompouce challenge van Heel Holland bakt. Haal al je creativiteit uit de kast en stuur je inzending op voor 12 uur op 27 april. Misschien win iij wel het royaal bakpakket.

Foto Max Elvin Boer
Foto Max Elvin Boer

Oranje boven! Omroep MAX komt met de Koninklijke Tompouce Challenge van Heel Holland Bakt. Helaas vieren we Koningsdag dit jaar wederom niet samen, maar we kunnen wél samen aan de bak.
Meedoen kan door een creatieve én koninklijke tompouce te maken en de foto in te sturen via Heel Holland Bakt of de HHB-app en te delen op social media met de hashtag #HHB. Op Koningsdag wordt bekendgemaakt wie de winnaars zijn.

Allermooiste tompouce
Bakkermakkers opgelet! Wie maakt de allermooiste tompouce? Thuisbakkend Nederland wordt uitgedaagd door Robèrt om mee te doen aan de Koninklijke Tompouce Challenge van Heel Holland Bakt. Hij is op zoek naar een tompouce waarbij alle creativiteit uit de kast is gehaald. Experimenteer, geef een recept een originele, koninklijke twist en probeer de jury te verrassen. Alles mag!

Inzenden
Inzenden kan tot 12.00 uur op dinsdag 27 april. De winnaars, die op Koningsdag bekend worden gemaakt, winnen een majestueus bakpakket van koninklijke proporties. Zo wordt deze dag, ondanks dat het niet samen gevierd kan worden, tóch een feestje. Bakkers klaar? Insturen maar!

Inspiratie nodig?
Op de HHB-site legt Robèrt uit hoe je tompoucen maakt. Ook zal dit artikel helpen; je vindt er tips & tricks, video’s en meer.
Artikel links