WhatsApp Messenger revolutionaire app voor uw smartphone

Magazine  »  Internet & computers (386 artikelen)  »  Apps & gadgets (26 artikelen)

WhatsApp is een messenger voor smartphones onderling die op dit moment verkrijgbaar is voor de iPhone en de BlackBerry en de Android en de Nokia. De app gebruik push-melding zodat u onmiddellijk berichten van vrienden, collega’s en familieleden ontvangt. Schakel over van sms op WhatsApp om gratis berichten, foto’s, geluidsbestanden en videoberichten te verzenden en te ontvangen.

Bekijk wat mensen op Twitter over Whatsapp zeggen. Download whatsapp via iTunes voor de iPhone of voor de overige telefoons via de Whatsapp website.

whatsapp app

GEEN VERBORGEN KOSTEN: op het moment dat u en uw vrienden de app hebben gedownload kunt u de app zo vaak gebruiken als u maar wilt om te chatten. Stuur honderden chatberichten per dag naar uw vrienden. Gratis! WhatsApp gebruikt uw internetverbinding: 3G/EDGE of Wi-Fi (indien beschikbaar).

* MMS: verstuur videoís, afbeeldingen en spraakbestanden naar uw vrienden. (om videobestanden te versturen en op te slaan moet u een iPhone 3GS gebruiken)

* GEEN INTERNATIONALE KOSTEN: net als bij internationale e-mailberichten zijn er geen kosten verbonden aan het versturen van internationale berichten met WhatsApp. Chat met uw vrienden in de hele wereld die WhatsApp Messenger hebben geÔnstalleerd, zonder die irritante internationale sms-kosten.

* GEEN PINCODES EN GEBRUIKERSNAMEN: u hoeft zelfs geen pincode of gebruikersnaam meer te onthouden! WhatsApp gebruikt net als sms uw telefoonnummer en integreert dat naadloos met het adresboek dat u al in uw telefoon hebt opgeslagen.

* U HOEFT NIET MEER IN- EN UIT TE LOGGEN: u hoeft niet meer in en uit te loggen op een andere computer of gadget. Dankzij de push-meldingen staat WhatsApp altijd aan en is altijd online.

* U HOEFT GEEN BUDDIES IN TE VOEREN: WhatsApp gebruikt gewoon uw adresboek als lijst met uw contactpersonen. U ziet contactpersonen die WhatsApp Messenger al hebben geÔnstalleerd automatisch onder Favorieten, precies zoals een lijst met buddies. (U kunt natuurlijk altijd precies zoals u zelf wilt uw Favorieten bewerken)

* OFFLINE BERICHTEN: zelfs als u uw push-berichten niet hebt opgemerkt of als u uw iPhone hebt uitgezet, slaat WhatsApp uw berichten offline op tot u ze ophaalt als u WhatsApp weer activeert.

* STATUS: gebruik de functie Status van WhatsApp om uw contactpersonen ervan op de hoogte te stellen dat u het druk hebt, in een vergadering zit, in het fitnesscentrum traint of beschikbaar bent om te chatten.

* EN NOG VEEL MEER: laat weten waar u bent, wissel contactpersonen uit, kies uw favoriete achtergrond (wallpaper) en de geluiden waarmee u wordt gewaarschuwd, gebruik WhatsApp horizontaal (`landscapeí), nauwkeurige tijdsnotering van de berichten, e-mail de chatgeschiedenis door, stuur berichten en mms’jes tegelijkertijd naar diverse contactpersonen, en nog veel, veel meer!