Wie verdient er een reis naar Zuid-Afrika

Ken jij iemand die altijd voor iedereen klaar staat? De persoon die ervoor zorgt dat je oma elke zondag kan genieten van een avondje Bingo of die altijd zijn handen uit de mouwen steekt als er iets te klussen valt.


Het leven van zoveel mensen wordt leuker of makkelijker door hun onvoorwaardelijke inzet, dat het tijd is om hen eens in het zonnetje te zetten! Letterlijk en figuurlijk. Wereldcontact biedt namelijk twee reizen naar het zonnige Zuid-Afrika aan!

In Zuid-Afrika worden de Nederlandse helden ontvangen door Cecilia, Ashley en Catherine. Deze Zuid-Afrikaanse helden hebben zich alle drie op hun eigen manier ingezet voor hun gemeenschap. Op jouwheld.nl vind je hun inspirerende verhalen. Lees bijvoorbeeld hoe Catherine ervoor zorgt dat alle kinderen uit de buurt naar school kunnen.

Gun jij jouw held een ontmoeting met deze inspirerende locals? Nomineer je held dan op jouwheld.nl en stuur hem of haar alvast een stukje Zuid-Afrika in de vorm van een Zulu Letter; een gekleurde kralen boodschap.