Winnaar Miljoenenjacht deelt prijs met ouders

De geëmotioneerde Arno (43) uit Rotterdam dacht meteen aan zijn ouders toen hij zondag 623.000 euro won bij Miljoenenjacht. Hij schenkt een deel aan hen.Ton en Tieneke, de ouders van Arno Rhemrev, hebben al 45 jaar een eigen sieradenwinkel en geen vet pensioen. Aan presentatrice Linda de Mol vertelde de Rotterdammer na zijn acceptatie van het bod van de bank: “Ze zijn bijna aan het einde van hun… Ik denk dat ik hen hiermee kan helpen.” Verder spelen wilde hij niet, ook al hoefde hij maar een koffertje te openen. “Het is goed zo.”

Veel lof op social media
Veel kijkers reageerden vol lof op social media. Zo meldde een fan: “Zijn hart zit op de goede plek”. Een ander liet weten: “Wat een lieve man, hij denkt meteen aan zijn ouders. Het is hem zo gegund!”.

Ouders hebben alles voor ons gedaan
Tegen RTL Nieuws vertelde Arno: “Ik ben best wel nuchter én emotioneel als persoon. Zo zijn we ook opgevoed, onze ouders hebben alles voor ons gedaan. Mijn broertje, zusje en ik zijn ons daar heel bewust van, we helpen elkaar altijd. Natuurlijk hebben we net als in ieder gezin wel eens woorden, maar we zijn altijd respectvol naar elkaar.”

Bron: RTL Nieuws