Word – Office 2007 – Les 14 Office knop opslaan, verzenden, beveiligen

Internet & computers > Internet & computers

(382 artikelen)

Microsoft Word van Office 2007 is één van de meest gebruike software. In deze cursus leert u de basis, indeling van het werkveld en hoe u mooie documenten op kunt maken.

Waar in vorige versies van Microsoft Word een tekstknop ‘Bestand’ stond is nu een duidelijke goudkleurige Office knop waar u de meest algemene mogelijkheden voor uw bestand / document vindt.

word office 2007 opslaan verzenden en printen

1. Opslaan Als
Klik op de Office knop en sla uw Word-document op als Word-document of Word 97-2003-document. Wilt u uw bestand naar iemand met een oude versie van Microsoft Office verzenden, kies dan de tweede optie omdat het nieuwe Word-formaat niet altijd geopend kan worden.

word office 2007 opslaan verzenden en printen

Word-sjabloon
Heeft u een document met opmaakprofiel gmaakt wat u als raamwerk /sjabloon voor toekomstige documenten wilt gebruiken. Sla deze dan als Word-sjabloon op. Denk hierbij aan briefpapie, facturen, presentaties etc etc

word office 2007 opslaan verzenden en printen

word office 2007 opslaan verzenden en printen

Kies ‘Andere indelingen’ als u uw document bijvoorbeeld als webpagina (html) op wilt slaan. In de opvolger, Office 2010 kunt u zelfs eindelijk een document als PDF opslaan. Deze versie ondersteunt dit helaas nog niet.

word office 2007 opslaan verzenden en printenBekijk de volledige les op de Word – Office 2007 cursuspagina
_
Ga naar de cursus pagina om deze les volledig met video uitleg te bekijken. De Word – Office 2007 cursus bestaat uit meerdere lessen, deze lessen staan aan de rechterkant op de cursus pagina. Bekijk ook het cursus overzicht voor alle andere cursussen.

Artikel links