Wow Reddingsactie op video vastgelegd man redt zijn puppy uit bek alli

Een 74-jarige man uit Florida heeft zijn drie maanden oude puppy uit de bek van een alligator gered. Het hondje werd tijdens het uitlaten door de alligator het water in getrokken. Zonder zich te bedenken sprong zijn baasje de vijver in. De reddingsactie werd door een bewakingscamera vastgelegd. De video gaat inmiddels viraal.

‘Als een raket uit het water’
“We liepen net langs de vijver en ineens kwam de alligator als een raket uit het water. Ik had nooit gedacht dat een alligator zo snel kon zijn”, vertelde de Amerikaanse Richard Wilbanks tegen CNN. De man twijfelde geen moment en sprong meteen het water in. “Het vasthouden van de alligator was niet zo moeilijk, maar het openwrikken van de kaken was extreem lastig”, aldus de man. Gelukkig lukte het hem zijn puppy Gunner te bevrijden.

Familie
Wilbanks heeft behoorlijk wat tandafdrukken op zijn handen en heeft van de dokter een tetanusprik gehad. Met Gunner gaat het naar omstandigheden goed. Hij is gebeten in zijn buik en door de dierenarts behandeld. Zijn opgeluchte baasje laat de puppy niet meer los naast de vijver. “Onze huisdieren zijn voor ons net familie.”

Bron: CNN