Zelf Makkelijke Moestuin klimrekken maken van verwarmingsbuizen

We hebben klimrekken gemaakt waar straks de klimcourgettes, pompoenen, sugersnaps, peultjes bonen, tomaten en zonnebloemen tegenaan komen te staan. Het frame is van verwarmingsbuizen gemaakt waardoor je het geheel supersnel in elkaar kan zetten.


Wij hebben 15mm stalen buizen gebruikt welke met kniestukken aan elkaar gemaakt zijn. De linker- en rechterbuizen zijn 2.25m hoog en de bovenste buis die deze twee met elkaar verbindt is zo breed als je bak. Eerst ram je een betonijzer voor 50cm de grond in en schuif je over het uitstekende helft de verwarmingsbuis. De buis bevestig je met handige clipjes aan de bak, deze zijn bij iedere bouwmarkt te verkrijgen.

Wat te doen bij een dubbele bak?
Bij een bak met een lengte van bijvoorbeeld 2.40m gebruik je bovenaan twee buizen van 1.20m die je met een t-stuk verbindt. Op deze manier heb je een extra ‘poot’ in het midden welke voor extra stevigheid zorgt. Deze poot is ook over een betonijzer heen geschoven.

Deze moestuin wordt mogelijk gemaakt door: 


Onze leverancier van worteldoek, houtsnippers, Douglas planken, turfmolm, compost en advies. Zoek je informatie over bodem- en houtproducten, blokhutten ,boomverzorging of meer?
Neem een kijkje op VanDoorn.nl.Partytentenshop.nl


Leverancier van onze (folie) tunnelkas. Wil je ook exotische vruchten en/of tomaten kweken? Bekijk dat het aanbod tunnelkassen. Ze zijn makkelijk op te zetten, af te breken of te verplaatsen.
Bekijk alle tunnelkassen op Partytentenshop.nl