Zelfs op de golfbaan speelt Donald Trump vals

Donald Trump schept contant over zichzelf op, Gaat het niet over zijn zakelijk succes dan wel over de kijkcijfers van zijn programma’s. Of dat hij achter de schermen bij missverkiezingen kan kijken als de dames zichzelf omkleden. Hij verzint ook records die hij ten opzichte van anderen presidenten breekt en ga zo maar door. Nu blijkt dat hij ook over zijn handicap als golfer opschept, die zou 2.5. zijn. Professionele golfer Suzanne Pettersen zet zijn uitspraken even in perspectief. Zo zou het zijn verzonnen en speelt Donald Trump behoorlijk vals op de golfbaan.

CC0 Creative Commons - pixabay
CC0 Creative Commons – pixabayZe verklaart tegen een Noorse krant “Ik ben er zeker van dat hij zijn caddie goed betaalt. Want het maakt niet uit hoe ver hij de bal de bossen injaagt, vervolgens ligt-ie midden op de fairway”, aldus Pettersen. “Hij speelt ongelooflijk vaak vals. Ik weet niet hoe het is om zaken met hem te doen. Ze zeggen dat als je valsspeelt met golf je ook niet eerlijk zakendoet.”

“Hij zegt altijd dat hij de beste putter ter wereld is. Maar de keren dat ik tegen hem heb gespeeld lukte het hem nooit om 80 procent van zijn puts te maken. Daar kwam hij niet bij in de buurt.”

“Het gekke is dat elke keer als ik met hem praat, hij zegt dat hij net een rondje van 69 heeft geslagen”, voegt Pettersen toe. “Of dat hij net een nieuw baanrecord heeft neergezet, of een clubtoernooi heeft gewonnen.”

De uitspraken van Trump zijn zeer ongeloofwaardig en komen aardig overeen met hoe hij als president communiceert.

Bron: MSN