VijftigPlusser.nl – Spyker voor politie Flevoland – 50 PLUS, ACTIEF EN GEZELLIG!

Speciaal voor de politie Flevloland heeft Spyker een C8 Spyder in de politiekleuren gestoken, compleet met zwaailamp en al.

De droom van elke politieagent werd vanmorgen onthuld bij het politiebureau van het korps Flevoland in Zeewolde. Snelheidsduivels in die provincie hoeven echter niet te vrezen ooit achterna gezeten te worden door deze politiebolide. Het blijft bij een eenmalig optreden. Het korps Flevoland wilde een lokker voor de landelijke politiedag, die vandaag plaatsvindt. En bij Spyker wilden ze maar al te graag meewerken. Een woordvoerder liet weten dat het eveneens in Zeewolde gevestigde merk de plaatselijke politie graag te vriend houdt. En gelijk heeft het!

Overigens kan de politie Flevoland een voorbeeld nemen aan hun Italiaanse collega´s. Daar rijdt namelijk een Gallardo rond in de kleuren van de Polizia. Maar laten we ze maar niet al te veel op ideeën brengen. Bovendien is het geen prettig idee wanneer van onze belastingcenten een 340.000 euro kostende bolide wordt aangeschaft voor het surveilleren.

Bron: Autotrader.nl


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top