Big Ed heeft dit heerlijke tapasrecept op het forum geplaats. Lekker voor s’avonds met een glas wijn en een leuke film.
Ingredienten:
– 1 ciabatta, in sneetjes van 2 cm dik
– 60 ml olijfolie
– 75 g zongedroogde tomatenpuree
– 180 g bolletjes mozzarella, elk bolletje in 5 plakjes
– 100 g basilicumblaadjes, fijngesneden of hele blaadjes
– 1 ciabatta, in sneetjes van 2 cm dik
– 60 ml olijfolie
– 75 g zongedroogde tomatenpuree
– 180 g bolletjes mozzarella, elk bolletje in 5 plakjes
– 100 g basilicumblaadjes, fijngesneden of hele blaadjes
Bereiding:
Gril de sneetjes ciabatta 2-3 minuten aan elke kant
Besprenkel ze royaal met olijfolie en bestrijk ze met de tomatenpuree. Maak de tostadada af met plakjes mozzarella en basilicum.
Supertip: (de olijfolie kun je ook eerst 1 min in een pannetje laten koken, met in de olijfolie fijngeperste knoflookteentjes (2st)