Nordic Walking tijdens de Nelli Cooman Games

Op de 17e juni deze zomer organiseert de Nelli Cooman Games wederom de Hotel Stadskanaal Nordic Walking Tour. Gehandicapten, chronisch zieken, jeugd en topatleten uit binnen- en buitenland worden onder de noemer Nelli Cooman Games in één groot sportfeest bijeengebracht. Zonder overdrijven mogen daarom de Nelli Cooman Games in Stadskanaal een uniek evenement voor heel Nederland genoemd worden.

Het evenement vindt plaats in Stadskanaal waarbij er gestart wordt op de atletiekbaan van Sportvereniging Stadskanaal en gefinisht naast de atletiekbaan. Inschrijvingen starten vanaf 10 maart en eindigen op 1 juni via de site van de Nelli Cooman Games, hier wordt om een deelnemersbijdrage gevraagd van 6.50 euro. Tevens kan men zich inschrijven op de dag zelf tussen 11.00 en 12.00 voor een bedrag van 8 euro.

Tijdens dit onderdeel staat gezelligheid en sportiviteit voorop. De Tour heeft een lengte van 10 km en vindt plaats in de schitterende natuur die Stadskanaal rijk is. Aan de onderdeel kunnen zowel Nordic Walkers en Sportief Wandelaars van elk niveau deelnemen. De Nelli Cooman Games deelt een consumptie uit aan de deelnemers en verder wordt er van hun verwacht dat ze het eten en drinken zelf verzorgen.

De deelnemers van de tour worden begeleid door professionele instructeurs en vakkundige verzorgers van het Rode Kruis. Hiermee garandeert de Nelli Cooman Games een evenement van hoge kwaliteit. Het onderdeel richt zich op de promotie van Nordic Walking en Sportief Wandelen waarbij de nadruk ligt op de toegankelijkheid van deze sportieve bezigheden voor een breed publiek.

Hotel Stadskanaal Nordic Walking Tour: sportiviteit en gezelligheid gaan hand in hand over de finish!Voor verdere informatie zie de website van de Nelli Cooman Games www.nellicoomangames.nl


Leave a Comment