MAX Loretta start op 17 september

Vanaf maandag aanstaande start MAX & Loretta, het nieuwe middagprogramma van omroep MAX met Loretta Schrijver op Nederland 2. Maandag tot en met donderdag om 17.35 uur spreekt Loretta met heel uiteenlopende mensen over wat er speelt in de samenleving en ontvangt zij diverse bekende gasten.

Vanuit een gloednieuw decor, dat de sfeer ademt van een gezellige huiskamer, praat Loretta met bekende en onbekende Nederlanders over de grote en kleine dingen van het leven. Maandag is bijvoorbeeld Peter van der Vorst te gast om over zijn nieuwe boek Paleisgeheimen te praten. Ook ontvangt Loretta Henny Huisman om met hem te praten over zijn ooit kenbaar gemaakte ambitie om samen met Loretta een programma te presenteren. En er is aandacht voor kunst met sloophout en voor de Personality Awards, een prijs voor de meest sprankelende vijftigplusser. In de eerste aflevering wordt een optreden verzorgd door Kim Hoornweg, de veertienjarige jazz virtuoos die eerder optrad op het North Sea Jazz festival.

Het programma kent ook regelmatig terugkerende onderdelen. Zo gaat het MAX testpanel regelmatig voor MAX & Loretta op pad om voorstellingen, evenementen en exposities te bezoeken en hun bevindingen te delen met de kijkers. Maar er is natuurlijk ook aandacht voor praktische tips op het gebied van consumentenzaken en voor medische onderwerpen. Verder krijgt nostalgie in MAX & Loretta een belangrijke plek. Dat kan zijn in gesprekken met de hoofdgast, maar ook aan de hand van oude foto’s, film- of televisiefragmenten. In MAX & Loretta wordt ruim aandacht besteed aan genieten: mooie muziek, dier & natuur, lifestyle en lekker eten. Zo zal Marian Mudder die ooit bijna chefkok was geworden in plaats van actrice, regelmatig voor MAX & Loretta op pad gaan om alles te onderzoeken op het gebied van lekker eten en drinken. Kijkers krijgen in de Lieve Schat de gelegenheid hun respect of liefde aan een vriend of geliefde te betonen.

MAX & Loretta, vanaf 17 september van maandag tot en met donderdag om 17.35 uur op Nederland 2.Leave a Comment