Art in Holland maakt betaalbare luchtfotos vanaf de grond.

Art in Holland heeft een nieuwe manier voor het maken van luchtfoto’s. Betaalbaar, van hoge kwaliteit en heel herkenbaar. Met een speciale onbemande heliumballon worden vanaf de grond luchtfoto’s gemaakt. De heliumballon is bestuurbaar en kan dichtbij het onderwerp komen (hoogte tussen 10 en 100 meter), waardoor precies het juiste opnamepunt wordt bereikt. Hierdoor komt uw woning, bedrijfspand, terrein of product/object herkenbaar en haarscherp in beeld.


Heliumballon


Door het gebruik van een speciale heliumballon en een bestuurbare minirobot is het niet meer nodig om zelf met camera de lucht in te gaan. Het maken van luchtfoto’s is hierdoor snel, betaalbaar en milieuvriendelijk geworden. Zelfs in natuurgebieden, waar normaal niet gevlogen mag worden, levert deze manier van fotograferen geen overlast op. Als een havik heeft de camera een goed overzicht en kan elk detail op de grond waarnemen.

De ballon wordt speciaal voor u in de lucht gebracht, waar en wanneer u dat wenst, bijvoorbeeld tijdens speciale gelegenheden. U kunt zelf meekijken op een scherm op de grond. Dit scherm toont het beeld dat de camera ziet. Zo kunt u direct uw wensen kenbaar maken. De positie van de ballon is eenvoudig te variĆ«ren, waardoor heel precies het juiste opnamepunt kan worden bepaald. De ballon kan langere tijd stilhangen in de lucht, waardoor de luchtfoto’s in alle rust kunnen worden gemaakt.

De heliumballon wordt ingezet voor overheden, multimediabedrijven, festivals, architecten, reclamebureaus, makelaars, projectontwikkelaars, productiebedrijven, GWW-bedrijven, waterschappen, onderzoekers, particulieren, etc.

De luchtfoto’s worden gebruikt voor visualisatie, waarmee een goed beeld wordt verkregen hoe bijvoorbeeld een nieuw te bouwen pand in de bestaande situatie gaat passen. Ook worden de luchtfoto’s gebruikt voor de verkoop van vastgoed, in- en externe communicatie (bedrijfsbrochures, jaarverslagen, websites, ‘plattegronden’ van bedrijven, (digitale) presentaties), reclamedoeleinden, relatiegeschenken, het vastleggen van productieprocessen, wetenschappelijk onderzoek, etc.

Of gewoon als mooie foto aan de muur.


Over Art in Holland


Door het toevoegen van de nieuwe kernactiviteit luchtfotografie is Art in Holland een echte hoogvlieger geworden. Ook voor de kernactiviteiten reclame- en illustratieve fotografie, portretfotografie en het vervaardigen van fotokunstwerken, kunt u bij Art in Holland terecht. Dit Noord-Brabantse bedrijf is professioneel, betaalbaar, snel inzetbaar en servicegericht. Voor een afspraak of nog meer informatie kunt u bellen met 06 146 43 523 of kijken op de website www.artinholland.nl

Leave a Comment