Autos tot 1000 euro overzichtelijk op n plek

In januari 2005 is de website www.AutosTot1000euro.nl gelanceerd. De start van dit unieke concept waar alleen auto’s tot 1000 euro gevonden kunnen worden, is destijds niet onopgemerkt gebleven. Verscheidene media zoals Hetnet.nl, Dagblad van het Noorden en de Panorama besteedden aandacht aan deze vernieuwende site.


AutosTot1000euro.nl is geheel vernieuwd


Nu, na precies drie jaar, is de website geheel vernieuwd en kunnen bezoekers, adverteerders én kopers nog makkelijker advertenties vinden en plaatsen. De website is gebruiksvriendelijker en heeft een aantal nieuwe mogelijkheden voor zowel adverteerders als kopers. Het plaatsen van een advertentie blijft gratis. Nieuwe mogelijkheden voor de verkoper/adverteerder zijn onder andere het plaatsen van vetgedrukte advertenties en een homepagina advertentie. Voor kopers is het vinden van een leuke, goedkope auto nu nog gemakkelijker door het vernieuwde zoeksysteem.

Alle extra opties, naast de gratis advertentie, zijn de gehele maand januari gratis voor alle adverteerders.

Naast het samenbrengen van vraag en aanbod van auto’s tot 1000 euro wordt er ook aandacht besteed aan veilig handelen en de juiste verzekering en financiering van een nieuwe auto.

Leave a Comment