Compleet warenhuis voor christelijke lifestyle

Van gospelmuziek tot kleding en van ringtones tot boeken. Het is slechts een greep uit het assortiment van www.yssa.nl, een nieuwe christelijke webwinkel. Yssa.nl wil zich onderscheiden door een breed aanbod en een heldere afbakening. “Niet uitsluitend christelijke artikelen, maar ook natuurfilms en kinderboeken. Een nadrukkelijk verantwoord aanbod,” aldus initiatiefnemer Dave van der Oest.

Yssa staat voor Your Salvation iS Assured. “Dat staat voor ‘je redding is verzekerd’,” legt Van der Oest uit. “Dat is mijn levensmotto en vanuit die gedachte wil ik mijn leven indelen naar een christelijke levensstijl. Dat kan door op zondag naar de kerk te gaan. Maar het heeft ook alles te maken met mijn dagelijks leven. Of het nu gaat om kleding, kantoorartikelen, muziek, ringtones of boeken. Dat inspireerde mij om deze complete webwinkel, eigenlijk één groot christelijk warenhuis, op te zetten.”


Breedte


En dat is iets waar het in zijn ogen in Nederland en België aan ontbreekt. “Er is een aantal christelijke webwinkels en ongeveer 600 christelijke boekhandels. Van veel artikelen wist ik het bestaan niet eens, omdat ik ze niet in mijn lokale winkel kon vinden. Boekhandels zijn namelijk afhankelijk van de ruimte die ze hebben, terwijl er juist een enorm breed assortiment beschikbaar is. Op yssa.nl vinden consumenten die breedte wél.”


Yssa-vandaag


Naast de webwinkel omvat Yssa ook het onderdeel ‘Yssa-vandaag’. “Dat staat vol met diensten waarvan iedereen dagelijks gebruik kan maken. Denk bijvoorbeeld aan gratis e-mail abonnementen met overdenkingen, christelijke quotes, e-cards en dergelijke.’Leave a Comment