Easer, nieuwe speciaal-webshop voor vijftigplussers

Hoewel Nederland steeds meer vijftigplussers telt, zijn er maar weinig speciaalzaken voor deze groep. Niet in de traditionele winkelgebieden, niet op het internet. Daarom is er nu Easer, een webshop met een breed en gevarieerd kwaliteitsassortiment waarin comfort en gebruiksgemak voorop staan. Onderzoeksinstituut TNO heeft Easer geadviseerd bij het gebruiksvriendelijk maken van de webshop.


Welke producten verkoopt Easer?


Easer biedt een select en exclusief assortiment van gerenommeerde leveranciers en met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het assortiment bevat hulpmiddelen in de ‘strijd’ tegen de voortschrijdende ouderdom, lifestyle producten, maar ook cadeaus voor kleinkinderen of voor grootouders.

Een kleine greep uit het assortiment: Brain Training spellen, retro-radio’s, dvd’s, (luister)boeken, Stanley isoleerflessen, opvouwbare wandelstokken en telefoons met veel, maar vooral ook met weinig toeters en bellen. Kijk voor een overzicht van alle producten op www.easer.nl. Er komen wekelijks nieuwe producten bij.


Makkelijk winkelen


Gebruiksgemak was en is het belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling van de Easer webshop. Vooral ook omdat een deel van de doelgroep (nog) niet veel ervaring heeft met het kopen op internet. Klanten die niet tevreden zijn over hun bestelling kunnen deze ook na ontvangst nog annuleren.


Makkelijk betalen


Klanten krijgen voordat zij tot koop besluiten een overzicht van de totale kosten, inclusief de verzendkosten. De financiƫle afwikkeling is afgestemd op zowel ervaren als onervaren internetgebruikers. Om die reden kunnen klanten op verschillende manieren betalen: via iDEAL (voor klanten van Rabobank, ABN Amro, SNS en Postbank), met een creditcard (Mastercard of Visa) of met een traditionele acceptgiro.


Snel thuisbezorgd


Easer laat bestellingen binnen drie tot vijf werkdagen bezorgen in heel Nederland. Het logistieke proces wordt verzorgd door Hageman. TNT Post verzorgt de bezorging voor Easer.


Ontwikkeling webshop


De Easer webshop is ontwikkeld door internetdienstverlener 4net (www.4net.nl). Onderzoeksinstituut TNO (www.tno.nl) heeft Easer geadviseerd bij het gebruiksvriendelijk maken van de webshop. Het resultaat: een webshop waarin ook onervaren internetgebruikers hun weg kunnen vinden.


Veilig en betrouwbaar


Easer-directeur en -oprichter Frank Schasfoort neemt deel in een expertgroep van het overheidsprogramma Digibewust (www.digibewust.nl) waarin de beveiliging van webshops wordt behandeld. Geen wonder dus dat Easer informatiebeveiliging en privacy serieus neemt en er alles aan doet om uw winkelplezier veilig en betrouwbaar te laten verlopen.


Kwaliteitskeurmerk Thuiswinkel Waarborg


Easer voert het kwaliteitskeurmerk Thuiswinkel Waarborg (www.thuiswinkel.org). Deze kwaliteitswaarborg voor betrouwbare leveranciers van producten en diensten wordt door de Consumentenbond ondersteund. Klanten weten daardoor altijd met wie zij zaken doen, hoe klachten worden afgehandeld (eventueel door een onafhankelijke geschillencommissie) en wat de garanties en voorwaarden zijn.

Leave a Comment