Een sportief arrangement tegen een sportieve prijs

Eerlijk gezegd wist ik niet dat je in Nederland nog kan overnachten voor € 25 per persoon. Maar bij Polysport kan dat! En voor alle duidelijkheid, dat is geen lastminute aanbieding, maar de normale prijs. Je slaapt in een bescheiden kamer met eigen douche en toilet. Het beddengoed en de handdoeken zijn inbegrepen, het ontbijt ( € 7,50) niet.

De kamer is gezellig ingericht en heeft zelfs een t.v., een koelkast en de mogelijkheid om zelf koffie en thee te zetten. Vier kamers, alle met eigen voordeur, vormen een houten, Fins chalet. Voor elke kamer staat een gezellig bankje zodat je ook buiten kunt zitten. Dat betekent midden in een bosrijk gebied genieten van de natuur. Want dat de Hoge Veluwe in elk jaargetijde heel wat te bieden heeft weet iedereen.Groepen
Polysport richt zich voornamelijk op groepen. Dat kan een groep tussen de 8 en 300 mensen zijn van een bedrijf of vereniging, maar ook families of vriendengroepen zijn welkom. De naam zegt het al, bij Polysport ben je actief bezig! Je kunt fietsen, tennissen, skeeleren en indoorklimmen. Je kunt er zelfs in de zomer langlaufen op een speciale kunststof loipe. Meestal kiest men voor een combinatie met een wat rustiger deel zoals handboogschieten, een wedstrijd met radiografisch bestuurbare auto’s of een fototocht. En dit is nog maar een klein deel van de mogelijkheden. Niet voor niets is het motto van Polysport “bijna alles kan, niets moet”. Eén van de eigenaren, Patrick Peters, vindt het een uitdaging om voor een groep een programma samen te stellen zodat alle deelnemers het naar hun zin hebben.Vandaar dat veel bedrijven bij Polysport in één van de vele zalen hun vergadering plannen. De medewerkers gaan daarna meestal nog iets sportiefs doen en doen zich’s avonds tegoed aan een heerlijk specialiteitenbuffet. Omdat er zestien hotelkamers zijn wordt er regelmatig voor gekozen om het zakelijke uitje met een teambuildingdag te verlengen. Natuurlijk komen er ook groepen senioren die voor werk, vrijwilligersorganisatie, hobby of plezier gezamenlijk op stap gaan.

Speciaal 50+ arrangement


Voor de individuele gast die iets ouder is heeft Polysport een leuke aanbieding. Vooral voor mensen die van de natuur houden en/of sportief zijn. Je kunt op elke dag van de week aankomen en je slaapt in de chalets. Het arrangement kost € 99,50 per persoon en gaat uit van een bezetting van twee personen per kamer. Hiervoor mag men twee maal overnachten en ontbijten en krijgt men één maal een driegangendiner. Tijdens deze driedaagse vakantie heb je een fiets tot je beschikking en kun je de tennisbanen gratis gebruiken. En wat hoort er bij zo’n sportief verblijf waarbij men veel in de buitenlucht is? Juist, pannenkoeken eten! Daarom zit ook dat er in, inclusief een prachtige wandeltocht. Overigens, Arnhem ligt vlakbij, dus als je liever stadsvertier opzoekt kan dat ook. Daar zijn diverse musea, Burgers’ Zoo en leuke winkelstraten.

Catering en maaltijden


Polysport heeft een gezellige bar en verschillende zalen. De zalen worden aangepast aan de groepsgrootte zodat er altijd een knusse ruimte ontstaat. Uiteraard kan daar ontbeten en geluncht worden. Het diner kan uitgeserveerd worden of als buffet aangeboden worden. Denk aan een Hollands Winterbuffet of aan een barbecue. Daarnaast kent de keuken buffetten uit verschillende landen zoals Italië, Spanje of de Balkan.


Krijgt Polysport een gouden medaille?


Heb ik dan helemaal niets negatiefs te melden over Polysport? Ja hoor, want het bijzonder vriendelijke personeel liet ons met een verschrikkelijk schuldgevoel achter toen na het diner de tafel afgeruimd werd. We hadden namelijk heel veel laten staan. Niet omdat het niet lekker was, integendeel, het was heerlijk, maar omdat er zo ontzettend veel op tafel gezet was…..


Polysport Activiteitenpark & CateringAdmiraal Helfrichlaan 896952 GD Dieren0313-414971info@polysport.nlwww.polysport.nl
Tekst: Marcia Keer info@ideemix.nl

Leave a Comment