Er valt nog zoveel te ontdekken …

Er valt nog zoveel te ontdekken… dat is het motto van de nieuwe reiswebsite TopVakanties.nl. En om de ontdekkingstocht voor u betaalbaar en makkelijker te maken, zoekt de redactie van TopVakanties.nl continu scherpe aanbiedingen naar de mooiste bestemmingen. Wij vergelijken de aanbiedingen van meerdere reisaanbieders, dus u heeft altijd keuze.


Elke maand een ander land in de spotlights


Elke maand staat TopVakanties.nl geheel in het teken van een land. Gedurende deze maand kunt u mooie foto’s en leuke wetenswaardigheden over het land lezen. Deze maand schittert Kenia op de website. Wist u bijvoorbeeld dat er maar twee uur tijdsverschil is met Nederland? En in de zomer zelfs maar 1 uur?


Quiz en lezersreis


Daarnaast kan men ook deelnemen aan een leukeKenia quizwaarbij er waanzinnige prijzen te winnen zijn zoals een reis naar het desbetreffende land! Verder stelt TopVakanties.nl ook speciaal voor haar lezers unieke lezersaanbiedingen samen waarbij men voor een scherpe actieprijs een mooie reis kan boeken.


Exclusieve aanbieding


Ontdek Kenia nu zelf zeer voordelig met

40% korting

. U verblijft 2 weken op basis van volpension in een hotel direct aan het strand. Heerlijk relaxen of ga op een spannende safari! Nu inclusief alle toeslagen en transfers per persoon vanaf€599,-Van Ierland tot Brazilië


Behalve over het land van de maand kunt u opTopVakanties.nlook informatie en scherpe aanbiedingen vinden over bestemmingen zoals Ierland, Thailand, Egypte en Brazilië.
Leave a Comment