Feestelijke opening Kampeer Caravan Jaarbeurs 2007 door Sander e

Het bekende presentatieduo Marit van Bohemen en Sander Janson opent op donderdag 18 oktober op feestelijk wijze de lustrumeditie van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Sander en Marit snijden om 10.00 uur een levensgrote taart aan in de entree van hal 8 van Jaarbeurs Utrecht. Aansluitend maken zij een ronde over de beursvloer en laten de exposanten meedelen in de festiviteiten. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs, de grootste publieksbeurs voor kampeer- en caravanliefhebbers in de Benelux duurt tot en met woensdag 24 oktober.

Het actuele en gevarieerde aanbod op het evenement wordt omlijst met een interessant, op kamperen toegespitst activiteitenprogramma met o.a. korte workshops over digitale fotografie, winterkamperen en internet. Op het programma staat ook ‘Pimp my Caravan’, de verkiezing Kampeerauto van het Jaar, manoeuvreren met auto plus caravan en ‘PowrMovers’ op het buitenterrein. Regelrechte stunt is de uitreiking van een Airstream, de befaamde Amerikaanse aluminium droomcamper. Boer Hans van Boheemen en zijn vriendin Anneke, bekend van de tweede editie van Boer Zoekt Vrouw, maken de Camping van het Jaar bekend van de Vereniging Kampeerboeren en zo is er nog veel meer te beleven en te genieten op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2007. De openingstijden zijn alle dagen van 10.00 tot 18.00 uurOnderstaand het programma.De 168 exposanten presenteren de nieuwste caravans, stacaravans/chalets, kampeerauto’s, vouwwagens/tenttrailers, voortenten, onderdelen en accessoires, en er is volop informatie over verzekeringen, belastingen, toerisme en recreatie in binnen- en buitenland.

Het aanbod is duidelijk gesegmenteerd:

Hal 7 en 8: Caravans, kampeerauto’s.

Hal 9: Vouwwagens/tenttrailers, voortenten.

Hal 10: Toeristische informatie, diensten,onderdelen en accessoires.

Hal 11:Kampeerauto’s, voortenten.

Hal 12: Caravans, kampeerauto’s, stacaravans/chalets.Activiteiten per hal
Tussen hal 8 en 9 (Marijkezaal)

– Workshops: digitaal fotograferen, winterkamperen, internet op de camping.Corridor van hal 7 naar 8
– Pimp my caravan met T.E.Caravans.Corridor van hal 7 naar 8
Uitreiking Airstream, de bekende Amerikaanse aluminium caravan, op zondag 21 oktober op stand C.120 door Marit van Bohemen en Sander Janson. Een actie van Wieckse Witte i.s.m. exposant Campoworld.Hal 10
– Bekendmaking op stand A.31 van de Vereniging Kampeerboeren, de VeKaBo Camping van het Jaar. Door boer Hans van Boheemen en zijn vriendin Anneke, bekend van de tweede editie van Boer Zoekt Vrouw (18 oktober, 10.30 uur).

– De beursbezoekers kunnen in samenwerking met de Nederlandse Kampeerauto Club meedoen aan de verkiezing van de Kampeerauto van het Jaar. De bekendmaking is op zondag 24 oktober om 17.00 uur op stand C.056.

– In samenwerking met de BOVAG Afdeling Mobiele Recreatie biedt verzekeraar Polis Direct alle caravan- en vouwwagenkopers tijdens de beurs een gratis BOVAG-caravanpolis aan op de BOVAG-stand C.038.Hal 12
– Kampeerwinkel op stand B.116.

– In de kampeerwinkel beschildert kunstenares Lee-Anne van den Brand een caravan.Buitenterrein
– Manoeuvreren met de caravan, uitgevoerd door ANWB met Trekauto van het Jaar: Volkswagen Touran.

– Test zelf de nieuwste PowrMovers.

– SAB Trading legt alles uit over omgaan met satellietschotels op de camping.Corridor van hal 11 naar 12
– Afstudeerproject ‘Allemachtig prachtig’ van Nienke de Kroon.Corridor van hal 7 naar 12
– Expositie Kunst op de beurs door kunstenares Lee-Anne van den Brand.Informatie:
Kijk voor het volledige beursaanbod op: www.kampeercaravanjaarbeurs.nlEntree
€ 14. p.p. In de voorverkoop korting van € 4, dus € 10 in plaats van € 14 .

Bij aankoop kaartje een NS dagretour naar Utrecht voor slechts € 15. De NS actie is geldig tot en met 14 oktober.

Kopje koffie/thee met gebak van € 4,10 voor € 2,90: uitsluitend online te boeken.

Kaarten in de voorverkoop zijn ook verkrijgbaar via de ANWB winkels à € 10 tot de opening van de beurs.

Kinderen t/m 12 jaar (onder begeleiding) gratis toegang in het weekend.

Kinderen t/m 16 jaar (onder begeleiding) gratis toegang op doordeweekse dagen.

De online korting én ANWB voorverkoop gelden tot opening 1e beursdag (10.00 uur). Daarna is het nog wel mogelijk online een kaartje kopen maar zonder korting.

Van vrijdag 19 oktober t/m zondag 21 oktober vindt tegelijkertijd de sportieve fietsbeurs Bike MOTION Benelux plaats. Bezoekers kunnen profiteren van een combitarief: € 20 in de online voorverkoop en € 22 aan de kassa. Let op: de openingstijden van Bike MOTION Benelux wijken af van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs!

Leave a Comment