Herfstvakantie-tip HEKSENDOORN

Vanaf aanstaande zaterdag is het weer griezelen geblazen in Avonturenpark Hellendoorn. Het hele park is omgetoverd tot een plek waar heksen en andere griezelige figuren zich prima thuis voelen. Het park ligt bezaaid met pompoenen, bezems, punthoeden en spinnenwebben. In de Discovery Club proberen heksen en andere griezels iedereen de stuipen op het lijf te jagen.

Een jaar lang kijken de heksen en hun griezelvrienden al uit naar Heksendoorn, omdat zij dan eindelijk hun heksenstreken weer uit kunnen halen. In oktober verblijven de heksen en hun vrienden in de Discovery Club. Ze houden niet van daglicht en hebben het meubilair op hun eigen smaak afgestemd. De heksen zijn van plan om dit jaar het recordaantal geschrokken gasten van vorig jaar te gaan verbreken, dus wees op je hoede….

Ook het Gouden Theater Paleis is in de ban van Heksendoorn! Speciaal voor kinderen tot en met acht jaar wordt de Heksendoorn familieshow ´Kareltje & Jasmijn en het Trollenland´ opgevoerd. De tweelingzus van de heks is ontvoerd naar Trollenland en aan Kareltje en Jasmijn is de zware taak om haar te bevrijden. Zou het allemaal gaan lukken? De show is op openingsdagen in oktober dagelijks te zien in Avonturenpark Hellendoorn.

Tot ziens in Heksendoorn!
Leave a Comment