Ik ben de enige die er last van heeft…

NIET WAAR Eén miljoen Nederlanders kampen met ongewenst urineverlies.En teveel van hen denken dat er niets aan te doen is. Afrekenen dus, met nog eens vijf van die fabeltjes.WAAR of NIET WAAR?
Maandverband biedt onvoldoende bescherming
KLOPT


. Maandverband heeft onvoldoende absorptiecapaciteit, vandaar het nut van de speciale bescherming van Depend. Depend Verband is uiterst discreet, helpt u optimaal te beschermen tegen geurtjes en absorbeert veel beter dan gewoon maandverband. Zo biedt Depend speciale bescherming tegen urineverlies.WAAR of NIET WAAR?
Er kan niets aan worden gedaan
ONZIN


. Oefeningen voor de bekkenbodemspieren, blaastraining of een handig bandje om de plasbuis kunnen een wereld van verschil maken. Vraag de huisarts om hulp; die kan ook een recept uitschrijven, zodat u Depend in de meeste gevallen vergoed krijgt.WAAR of NIET WAAR?
Bewust plassen helpt
INDERDAAD


. Het is belangrijk om er even de tijd voor te nemen: rechtop zitten, ontspannen, helemaal leegplassen. En bovendien niet te vaak plassen, want daar raakt de blaas aan gewend en hierdoor neemt de kans op aandrang en ongewenst urineverlies alleen maar toe.WAAR of NIET WAAR?
Minder drinken helpt
HELAAS


, daar wordt het alleen maar erger van, omdat te weinig drinken het plaspatroon verstoort: probeer dus minimaal anderhalve liter water per dag te drinken. Cafeïne en alcohol onttrekken veel vocht aan het lichaam, waardoor u meer zult gaan plassen – het is dus verstandig daar matig van in te nemen.WAAR of NIET WAAR?
Eén keer verschonen per dag moet genoeg zijn
DAT LIGT ER MAAR AAN


: gemiddeld verschoont iemand met urineverlies het verband 2 tot 5 keer per dag, maar de frequentie is sterk afhankelijk van de hoeveelheid vocht. Depend heeft een compleet assortiment verband en inlegkruisjes, voor verlies van enkele druppeltjes tot flinke scheuten.


Elly pakte haar urineverlies aan:
‘Ik had er veel eerder over moeten praten’Elly Goed “Urineverlies is beperkend en heel vervelend. Ik heb er spijt van dat ik het nooit met de huisarts heb besproken, omdat er dan veel eerder iets aan gedaan had kunnen worden. Als ik er niet over in gesprek was geraakt met een collega die over spierversterkende oefeningen begon, was ik waarschijnlijk blijven doortobben met maandverband. Nu weet ik ook dat je jezelf een stuk beter kunt helpen met het juiste materiaal. Best raar dat er zo’n taboe omheen hangt, zeker als je weet dat zoveel vrouwen er last van hebben. Je kunt er maar beter over praten, dan vind je er sneller een oplossing voor.”


Betrouwbare bescherming


Veel vrouwen gebruiken maandverband maar dat heeft onvoldoende absorptiecapaciteit. Daarom heeft Depend inlegkruisjes en verband. Depend Verband is uiterst discreet, helpt u optimaal te beschermen tegen geurtjes en absorbeert veel beter dan gewoon maandverband. Zo biedt Depend speciale bescherming tegen urineverlies. Bovendien wordt Depend in de meeste gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar.Klik hier


voor een gratis Depend probeerverpakking!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top