Musical in Concert

The WestEnders – Musical in ConcertDrie avonden genieten van de mooiste songs uit 18 tot 20 musicalsEen overdaad aan heerlijke muziek die boeit van het begin tot het eind, gezongen door sterren van wereldklasse. 10 febr. Theater de Mythe in Goes13 febr. Theater De Blauwe Kei in Veghel14 febr. Theater Kerkrade in Kerkrade

The WestEnders

Midden in het centrum van Londen staat hét beroemde theater WestEnd waar de meeste musicals in premiere gaan.

Elke musical die op WestEnd succes heeft, gaat daarna via andere theaters de hele wereld over.

The WestEnders zijn een groep hoofdrolspelers uit die succesvolle WestEnd musicals.

Deze groep is opgericht om de highlights, het hart van elke musical, in concertvorm ten gehore te brengen.Het concert is een aaneenschakeling van verrassend originele arrangementen! Ze zijn geschreven door Jae Alexander, een toparrangeur/dirigent van vele WestEnd producties en tevens medeoprichter van The WestEnders.

Onderhoudende,humoristische choreografieen, en kleding die geassocieerd is met elke musical waaruit de highlights gezongen worden, maken er een flitsende show van.

Een show met songs en medleys uit actuele en wereldbekende musicals, zoals; Wicked en Hairspray, maar ook Joseph, West Side Story, My Fair Lady, Phantom of the Opera, Evita, Miss Saigon,Chicago,Porgy and Bess, Chess, 42nd Street, The Lion King, Mamma Mia en Les Miserables .

Een overdaad aan heerlijke muziek die boeit van het begin tot het eind, gezongen door sterren van wereldklasse.

10 febr. Theater de Mythe in Goes

13 febr. Theater De Blauwe Kei in Veghel

14 febr. Theater Kerkrade in Kerkrade

Leave a Comment