Stel uw vraag aan de Chef

Beste mede 50plusser.Het zou een open deur intrappen zijn als ik zeg dat Belgische keuken en met name de Vlaamse op een been de wereld top haalt.Het is een misvatting te denken dat al die lekkere gerechten het resultaat zijn van jaren studie. In een hotelschool leert men uiteraard recepturen van vele gerechten, maar het is steeds de kok die door zijn talent en fantasie gerechten op tafel brengt. De hoofdmoot van het onderwijs in een hotelschool gaat over organisatie van de keuken.

Iedereen wiens smaak overeen komt met de smaak van vele andere mensen is een goede kok.

Maar soms komt de vraag : hoe moet ik daar aan beginnen ??

hoe komt het dat mijn Tiramisu steeds zo lopend is ??

Wat is de echte Bolognese saus ???

Wel ik zal poberen die vragen voor u te beantwoorden op deze site. U kunt via de onderstaande weblink lid van mijn club ‘Keuken en recptuur vraagbaak’ worden en daar uw vragen op het clubforum stellen.

Ik dus uit naar uw vragen.

G. De Ruisseaux















Leave a Comment