Swaffelende scholier geschorst

??? Wat is swaffelen? En hoezo word je daarvoor geschorst? Een nieuw bewijs van de absurde tijden waarin wij leven.

Wat is het meest buitenissige, absurde dat je als scholier van de middelbare school hebt uitgehaald? Wat het ook is, de kans is groot dat dit in het niet zinkt bij wat jongeren tegenwoordig voor spelletjes uithalen.

De nieuwste rage is swaffelen. Tot vandaag had ik er nog nóóit van gehoord.

Hoe moet je swaffelen? Ik citeer van een andere website: “De swaffelaar moet in het bezit zijn van een zogenaamde topzware penis. Dit wil zeggen dat de penis niet geheel stijf moet zijn, maar echter ook niet slap. Topzwaar is een toestand waarbij de penis ongeveer horizontaal hangt, en het mogelijk is om met de penis te zwaaien. Neem dan het te beswaffelen object (bij voorkeur vrouwenbil/been/borst) en sla daar licht kletsend tegenaan. Sla niet te hard.”

Zucht. Ik word oud. Volgens mij moet je echt pubertiener zijn om dit leuk te vinden. Jong en niet al te slim.

Onlangs heeft het Rotterdamse Eurocollege een scholier geschorst omdat hij de goede naam en faam van zijn school bezoedeld heeft. Op schoolreisje heeft hij de Taj Mahal in India geswaffeld.

Een filmpje met de expliciete beelden hiervan circuleert op internet gezet, zie de link, maar u bent gewaarschuwd. De Indiase ambassadeur kreeg er lucht van en liet weten beledigd en gekrenkt te zijn door deze doldrieste actie.

Swaffelen is dus de nieuwe hype, mij was dit volledig ontgaan. Ervoor nodig een halfstijve penis, maar persoonlijk geeft ik de voorkeur aan de slappe lach.


Geschreven door Bas Meisters
Leave a Comment