Vakantie vieren bij RCN is voor 50-plussers nog leuker

U vindt de RCN-centra op de 15 mooiste plekjes in Nederland en Frankrijk.De recreatiecentra van RCN zijn ook bij de 50-plusser zeer geliefd. Er zijn mogelijkheden te over om te wandelen, te fietsen of gewoon te genieten van de prachtige natuur op en rond de centra. Uw vakantiestek is altijd een prima uitvalsbasis voor het maken van vele verrassende en interessante uitstapjes. Leuke en gezellige stadjes, mooie oude steden of idyllische dorpen liggen altijd in de nabije omgeving. Er is op het gebied van kunst en cultuur altijd wel iets te beleven.


Sinds enkele jaren organiseert RCN fantastische kampeerreizen naar Frankrijk.U kunt kiezen uit diverse georganiseerde kampeerreizen die plaatsvinden in het voor- en najaar van 2009. U reist met uw eigen caravan/camper of u kiest voor een verblijf in een stacaravan.


De voordelen van een georganiseerde kampeerreis:


– de gezelligheid van een groep

– onder leiding van een enthousiast reisbegeleidersduo

– fantastische (bus)excursies!

– meerdere keren gezamenlijk een lunch, diner of barbecue

– een uitgebreide routebeschrijving


Drieweekse reizen (24 dagen) in 2009 met eigen caravan/camper


naar:


Ardèche/Cote d’Azur 8 mei t/m 31 mei € 595,– p.p.

Ardèche/Cote d’Azur 11 sept. t/m 4 okt. € 595,– p.p.

Gorges du Verdon/Aveyron 14 mei t/m 6 juni € 595,– p.p.

Dordogne/Ardèche 12 juni t/m 5 juli € 595,– p.p.

Vendée/Dordogne 31 aug. t/m 23 sept. € 595,– p.p.


Tweeweekse reis (17 dagen) in 2009 met eigen caravan/camper naar:


De Vendée 8 juni t/m 25 juni € 444,– p.p.


Tweeweekse reizen (14 dagen) in 2009 met verblijf in stacaravan naar:


Aveyron/Dordogne 9 mei t/m 23 mei € 695,– p.p.*

Gorges du Verdon/Ardèche 16 mei t/m 30 mei € 695,– p.p.

**) prijs bij 2 personen per accommodatieOm u een idee te geven wat er zoal op het programma staat, vindt u hieronder enkele excursies uit de verschillende reisprogramma’s!


Dagexcursie met de bus naar Anduze. We maken hier een tocht met een stoomtrein (train à vapeur) naar St. Jean-de-Gard en de terugreis wordt onderbroken voor een bezoek aan de Bambouseraie (Bamboepark).

Fantastische dagexcursie naar de Gorges de Dourbie en de Gorges de la Jonte. We brengen een bezoek aan een van de mooiste grotten ter wereld de l‘Aven Armand. Tussen de middag wordt er voor een lunch gezorgd. De terugweg rijdt de bus door de Gorges du Tarn. U kunt volop genieten van het prachtige uitzicht.

Een dagje heerlijk peddelen in een kano over de kalme stroom van de rivier de Dordogne. U kunt hierbij uitgebreid genieten van schilderachtige dorpjes, stadjes en kastelen die u onderweg tegenkomt. U kunt er ook voor kiezen om deze tocht in een grote boot te maken. Voor onderweg krijgt u een picknickpakketje mee.

Busexcursie naar de oude havenstad La Rochelle, waar we o.a. een bezoek zullen brengen aan het beroemde aquarium en we gaan varen door de haven. Voor een heerlijke warme lunch wordt deze dag gezorgd.

We gaan een prachtige wandeling maken door de schitterende buxustuinen van Le Marqueyssac. Vanaf het Belvédère (op 130 meter hoogte) heeft u een magnifiek uitzicht over de Dordogne. ‘s Avonds wordt er op het terras van de camping een wijnproeverij georganiseerd.

Met eigen vervoer maken we een prachtige rit door de bergen naar Entrevaux, gelegen in het dal van de Var, in de 18de eeuw gebouwd als een vestingstad. De vestingwerken zijn nog in tact. Om ten volle van het stadje te kunnen genieten maken we een wandeling door de nauwe soms steile straatjes en pleintjes. Daarna brengen we een bezoek aan de gotische kathedraal uit de 16de eeuw.

Aan het begin van de middag vertrekken we met eigen vervoer naar de leuke badplaats Ste. Maxime. In de haven stappen we op de boot naar St. Tropez. Deze plaats behoeft geen toelichting, hier moet u geweest zijn.


Reizen met eigen caravan/camper


De reizen met eigen caravan/camper starten op RCN de Flaasbloem in Chaam en de overnachtingscampings voor onderweg zijn voor u geregeld. De reizen met verblijf in een stacaravan beginnen op de RCN-camping in Frankrijk. Wij kunnen voor u desgewenst een hotelovernachting voor onderweg regelen.

Wij bieden u tevens de mogelijkheid om uw verblijf voordelig te verlengen.

Wilt u meer informatie? Vraag dan het uitgebreide reispakket aan. Wij sturen het graag naar u toe: Via

www.rcn.nl

of telefonisch:

0343-513547

kunt u de informatie opvragen.Leave a Comment