Wonen in de bergen of aan zee Waarom Oostenrijk en Kroati wl rend

Welke landen zijn vandaag de beste om in te investeren? Deze vraag houdt veel Nederlanders bezig. Vooral nu men verder kijkt dan de ‘reguliere’ landen zoals Frankrijk en Spanje, waar de rendementen blijken te stagneren.


Kroatië

2008 zal het jaar worden van het bekend maken van de toetreding van Kroatië tot de EU. In navolging van Bulgarije en Roemenië zullen de prijzen dan ook in Kroatië sterk stijgen. Door de nieuwe ecologische wetgeving blijft het land echter bespaard van grootschalige nieuwbouwprojecten. Kroatië is hard op weg een van de meest exclusieve bestemmingen aan en in de Middellandse zee te worden. De tijd om te investeren in Kroatië is dus nu! Maar doe dit wel goed voorbereid en haal daarmee uw (fiscale) voordeel.Oostenrijk
De regio’s Karinthië, Steiermark en Salzburgerland bieden naast eersteklas skigebieden, meren en golfbanen ook de beroemde gastvrijheid en de luxe van het ‘oude Europa’. De gebieden zijn geografisch gelegen aan het zonzekere en sneeuwzekere zuidmassief van de Alpen. Steeds vaker wordt Oostenrijk opgemerkt als de bestemming bij uitstek voor vier seizoenen vakantie’s. Dit betekent voor uw tweede huis dus vier seizoenen rendement! De vastgoed prijzen liggen bovendien aanmerkelijk lager dan de Zwitserse en Franse Alpen.Fiscale voordelen voor buitenlanders maken deze regio’s tot de nieuwste hotspots voor investeerders die kiezen voor zekerheid. REDS (www.redsales.biz) organiseert op 12 januari a.s.in Brasserie Stijl (t.o. Singermuseum) in Laren van 14:00 tot 18:00 een nieuwjaarspresentatie over onroerend goed in het buitenland. Toegang vrij.

Leave a Comment